L Lil Wonka Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 472 Çözümler 2 4 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar USB girişine sokuyorum ama Logitech kontrolcüyü algılamıyor. Klavye ve fareyi algılıyor demek ki sorun kontrolcüde.
Arkadaşlar USB girişine sokuyorum ama Logitech kontrolcüyü algılamıyor. Klavye ve fareyi algılıyor demek ki sorun kontrolcüde.
mrcn18 Centipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 245 Daha fazla Sistem Özellikleri I5 12400F RTX 4060 TI 16 GB RAM 1TB SSD Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #2 Büyük ihtimal çünkü f310\f710 Xbox uyumlu kollar değiller.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 4 Aralık 2023 #3 Lil Wonka dedi: Arkadaşlar USB girişine sokuyorum ama Logitech kontrolcüyü algılamıyor. Klavye ve fareyi algılıyor demek ki sorun kontrolcüde. Genişletmek için tıkla... PS5 controlleri takın birde onu algılayacak mı (!)
Lil Wonka dedi: Arkadaşlar USB girişine sokuyorum ama Logitech kontrolcüyü algılamıyor. Klavye ve fareyi algılıyor demek ki sorun kontrolcüde. Genişletmek için tıkla... PS5 controlleri takın birde onu algılayacak mı (!)
mrcn18 Centipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 245 Daha fazla Sistem Özellikleri I5 12400F RTX 4060 TI 16 GB RAM 1TB SSD Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #4 8BitDo Ultimate Kablolu Controller Xbox Series X Series S - 0ne & Windows Beyaz - 1,665.83 TL + KDV 8BitDo Ultimate Kablolu Controller Xbox Series X Series S - 0ne & Windows Beyaz , www.gizala.com.tr Bu kolun çokça önerildiğini gördüm ve sanırım Xbox One uyumlu bakabilirsiniz.
8BitDo Ultimate Kablolu Controller Xbox Series X Series S - 0ne & Windows Beyaz - 1,665.83 TL + KDV 8BitDo Ultimate Kablolu Controller Xbox Series X Series S - 0ne & Windows Beyaz , www.gizala.com.tr Bu kolun çokça önerildiğini gördüm ve sanırım Xbox One uyumlu bakabilirsiniz.
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 19 4 Aralık 2023 #5 Logitech kontrolcüler Xbox ile uyumlu değiller bu sebepten çalışmıyor. mrcn18 dedi: 8BitDo Ultimate Kablolu Controller Xbox Series X Series S - 0ne & Windows Beyaz - 1,665.83 TL + KDV 8BitDo Ultimate Kablolu Controller Xbox Series X Series S - 0ne & Windows Beyaz , www.gizala.com.tr Bu kolun çokça önerildiğini gördüm ve sanırım Xbox One uyumlu bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet uyumlu. Lil Wonka dedi: Arkadaşlar USB girişine sokuyorum ama Logitech kontrolcüyü algılamıyor. Klavye ve fareyi algılıyor demek ki sorun kontrolcüde. Genişletmek için tıkla... Klavye farelerde lisans zorunluluğu olmadığı için çalışıyor fakat lisanslı olmayan kontrolcüler çalışmaz.
Logitech kontrolcüler Xbox ile uyumlu değiller bu sebepten çalışmıyor. mrcn18 dedi: 8BitDo Ultimate Kablolu Controller Xbox Series X Series S - 0ne & Windows Beyaz - 1,665.83 TL + KDV 8BitDo Ultimate Kablolu Controller Xbox Series X Series S - 0ne & Windows Beyaz , www.gizala.com.tr Bu kolun çokça önerildiğini gördüm ve sanırım Xbox One uyumlu bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet uyumlu. Lil Wonka dedi: Arkadaşlar USB girişine sokuyorum ama Logitech kontrolcüyü algılamıyor. Klavye ve fareyi algılıyor demek ki sorun kontrolcüde. Genişletmek için tıkla... Klavye farelerde lisans zorunluluğu olmadığı için çalışıyor fakat lisanslı olmayan kontrolcüler çalışmaz.
L Lil Wonka Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 472 Çözümler 2 4 Aralık 2023 #6 mrcn18 dedi: Büyük ihtimal çünkü f310\f710 Xbox uyumlu kollar değiller. Genişletmek için tıkla... mrcn18 dedi: Büyük ihtimal çünkü f310\f710 Xbox uyumlu kollar değiller. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam... mrcn18 dedi: 8BitDo Ultimate Kablolu Controller Xbox Series X Series S - 0ne & Windows Beyaz - 1,665.83 TL + KDV 8BitDo Ultimate Kablolu Controller Xbox Series X Series S - 0ne & Windows Beyaz , www.gizala.com.tr Bu kolun çokça önerildiğini gördüm ve sanırım Xbox One uyumlu bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani her türlü Xbox uyumlu olması gerek değil mi ? MzSe dedi: PS5 controlleri takın birde onu algılayacak mı (!) Genişletmek için tıkla... Bırakın Xbox'ı, hayatımda ilk defa konsol sahibi oldum hocam. Neden dalga geçiyorsunuz? Son düzenleme: 4 Aralık 2023
mrcn18 dedi: Büyük ihtimal çünkü f310\f710 Xbox uyumlu kollar değiller. Genişletmek için tıkla... mrcn18 dedi: Büyük ihtimal çünkü f310\f710 Xbox uyumlu kollar değiller. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam... mrcn18 dedi: 8BitDo Ultimate Kablolu Controller Xbox Series X Series S - 0ne & Windows Beyaz - 1,665.83 TL + KDV 8BitDo Ultimate Kablolu Controller Xbox Series X Series S - 0ne & Windows Beyaz , www.gizala.com.tr Bu kolun çokça önerildiğini gördüm ve sanırım Xbox One uyumlu bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani her türlü Xbox uyumlu olması gerek değil mi ? MzSe dedi: PS5 controlleri takın birde onu algılayacak mı (!) Genişletmek için tıkla... Bırakın Xbox'ı, hayatımda ilk defa konsol sahibi oldum hocam. Neden dalga geçiyorsunuz?
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 4 Aralık 2023 #7 Lil Wonka dedi: Sağolun hocam... Yani her türlü Xbox uyumlu olması gerek değil mi ? Bırakın Xbox'ı, hayatımda ilk defa konsol sahibi oldum hocam. Neden dalga geçiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Geçmem normal. uyumlu olmadığını araştırmadan alıp burada konu açarsanız tabii ki dalga geçerim.
Lil Wonka dedi: Sağolun hocam... Yani her türlü Xbox uyumlu olması gerek değil mi ? Bırakın Xbox'ı, hayatımda ilk defa konsol sahibi oldum hocam. Neden dalga geçiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Geçmem normal. uyumlu olmadığını araştırmadan alıp burada konu açarsanız tabii ki dalga geçerim.
L Lil Wonka Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 472 Çözümler 2 4 Aralık 2023 #8 MzSe dedi: Geçmem normal. uyumlu olmadığını araştırmadan alıp burada konu açarsanız tabii ki dalga geçerim. Genişletmek için tıkla... Gamepad zaten elimde bulunuyordu. Sonradan satın almadım.
MzSe dedi: Geçmem normal. uyumlu olmadığını araştırmadan alıp burada konu açarsanız tabii ki dalga geçerim. Genişletmek için tıkla... Gamepad zaten elimde bulunuyordu. Sonradan satın almadım.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 4 Aralık 2023 #9 Lil Wonka dedi: Gamepad zaten elimde bulunuyordu. Sonradan satın almadım. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz mantıklı değil. Satın almasanız bile.
Lil Wonka dedi: Gamepad zaten elimde bulunuyordu. Sonradan satın almadım. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz mantıklı değil. Satın almasanız bile.
L Lil Wonka Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 472 Çözümler 2 4 Aralık 2023 #10 MzSe dedi: Dediğiniz mantıklı değil. Satın almasanız bile. Genişletmek için tıkla... Oraya zaten sorunun kontrolcüde olduğunu yazmışım.
MzSe dedi: Dediğiniz mantıklı değil. Satın almasanız bile. Genişletmek için tıkla... Oraya zaten sorunun kontrolcüde olduğunu yazmışım.