Xbox One 211 TL'ye GTA Trilogy almak mantıklı mı?

Ünal00

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşletim sistemi: Windows 11 Pro
Anakart: Asus Prime B450M-K
CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz
Ram: 16 GB
GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC
SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd
Nostalji yapmak için alacağım sizce değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer PS3'ünüz yoksa bence değer. PS3'ünüz varsa PS3 mağazasında eski versiyonları 50-60TL'ye satılıyor.

Eğer PS3'ünüz yoksa bence değer. PS3'ünüz varsa PS3 mağazasında eski versiyonları 50-60TL'ye satılıyor.

PS3'üm yok önceden vardı bozdum yanlışlıkla.

Nostalji yapmak için alacağım sizce değer mi?
Hocam oyun çıktığında yerden yere vuruldu. Hataları düzeltildiyse alınır. Hata dışında herkesin beklentisi çok yüksekti o yüzden gömüldü bir de. Hatalar düzeltildi mi bilmiyorum.

PS4 Slim de GTA SA hafif takılıyordu Xbox tarafında ne olur bilmem.

PS 4 de de çok pahalı indirimsiz 2000 TL. Neden çok pahalı anlamadım PS Store da çoğu oyunlar çok pahalı sadece özel oyun artısı var.

PS 4 de de çok pahalı indirimsiz 2000 TL. Neden çok pahalı anlamadım PS Store da çoğu oyunlar çok pahalı sadece özel oyun artısı var.

Bölgesel fiyatlandırma olayını Xbox güzel yapıyor üstelik GTA SA, PS Plus'ta vardı oradan oynamıştım.

GTA+ alırsanız GTA Trilogy içinde geliyor. GTA+'ın aylık üyeliği 199TL.
Bölgesel fiyatlandırma olayını Xbox güzel yapıyor üstelik GTA SA, PS Plus'ta vardı oradan oynamıştım.
Bu ay Plus'tan kalkacaktı San Andreas. Muhtemelen kalkmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…