Linux_Windows Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 321 Çözümler 1 23 Mart 2022 #1 Merhaba, bugün Xbox One'ımı açmaya çalıştım ama açamadım. Nasıl düzelir?
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.019 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2022 #2 Açılmamasının bir sürü sebebi olabilir. Görüntü mü gelmiyor? Direkt olarak güç mü gelmiyor?
Finn Mcmissile Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 1.260 Makaleler 1 Çözümler 3 23 Mart 2022 #3 Hocam daha fazla ayrıntı verebilirseniz daha kolay çözülür sorununuz.
Linux_Windows Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 321 Çözümler 1 23 Mart 2022 #4 Mehmet Akif KILIÇ dedi: Hocam daha fazla ayrıntı verebilirseniz daha kolay çözülür sorununuz. Genişletmek için tıkla... Şimdi dün ünite'nin arkasındaki kabloları düzenledim. Onunla mı ilgili? Kablo oynamış ya da çıkmış olabilir mi?
Mehmet Akif KILIÇ dedi: Hocam daha fazla ayrıntı verebilirseniz daha kolay çözülür sorununuz. Genişletmek için tıkla... Şimdi dün ünite'nin arkasındaki kabloları düzenledim. Onunla mı ilgili? Kablo oynamış ya da çıkmış olabilir mi?
Finn Mcmissile Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 1.260 Makaleler 1 Çözümler 3 23 Mart 2022 #5 Linux_Windows dedi: Şimdi dün ünite'nin arkasındaki kabloları düzenledim. Onunla mı ilgili? Kablo oynamış ya da çıkmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir denemekte fayda var.
Linux_Windows dedi: Şimdi dün ünite'nin arkasındaki kabloları düzenledim. Onunla mı ilgili? Kablo oynamış ya da çıkmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir denemekte fayda var.
Linux_Windows Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 321 Çözümler 1 23 Mart 2022 #6 Mehmet Akif KILIÇ dedi: Olabilir denemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Ya da HDD ömrü bitmiştir oda olabilir bence sizce?
Mehmet Akif KILIÇ dedi: Olabilir denemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Ya da HDD ömrü bitmiştir oda olabilir bence sizce?
Finn Mcmissile Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 1.260 Makaleler 1 Çözümler 3 23 Mart 2022 #7 Linux_Windows dedi: Ya da HDD ömrü bitmiştir oda olabilir bence sizce? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Son açtığınızda HDD'den ses geliyor muydu?
Linux_Windows dedi: Ya da HDD ömrü bitmiştir oda olabilir bence sizce? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Son açtığınızda HDD'den ses geliyor muydu?
Linux_Windows Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 321 Çözümler 1 23 Mart 2022 #8 Mehmet Akif KILIÇ dedi: Olabilir. Son açtığınızda HDD'den ses geliyor muydu? Genişletmek için tıkla... Evet hemde cızırtılı xbox durumunda tik vardı ama.
Mehmet Akif KILIÇ dedi: Olabilir. Son açtığınızda HDD'den ses geliyor muydu? Genişletmek için tıkla... Evet hemde cızırtılı xbox durumunda tik vardı ama.
Finn Mcmissile Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 1.260 Makaleler 1 Çözümler 3 23 Mart 2022 #9 Linux_Windows dedi: Evet hemde cızırtılı xbox durumunda tik vardı ama. Genişletmek için tıkla... Garantisi devam ediyor mu? Eğer etmiyorsa bir yetkili servise götürün. Eğer sorun dışarıdan anlaşılabilir değilse içini açmak gerekebilir.
Linux_Windows dedi: Evet hemde cızırtılı xbox durumunda tik vardı ama. Genişletmek için tıkla... Garantisi devam ediyor mu? Eğer etmiyorsa bir yetkili servise götürün. Eğer sorun dışarıdan anlaşılabilir değilse içini açmak gerekebilir.
Linux_Windows Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 321 Çözümler 1 23 Mart 2022 #10 Mehmet Akif KILIÇ dedi: Garantisi devam ediyor mu? Eğer etmiyorsa bir yetkili servise götürün. Eğer sorun dışarıdan anlaşılabilir değilse içini açmak gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Yok. Garanti uzatamam mı? 2015'te aldım. 2018'de bitmiş.
Mehmet Akif KILIÇ dedi: Garantisi devam ediyor mu? Eğer etmiyorsa bir yetkili servise götürün. Eğer sorun dışarıdan anlaşılabilir değilse içini açmak gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Yok. Garanti uzatamam mı? 2015'te aldım. 2018'de bitmiş.