Xbox One açılmıyor

MetınClkblk29

Femtopat
Daha fazla  
Xbox One'in yeşil açılış ekranı geliyor ve normal Xbox ekranına girmesi gerekirken ekran simsiyah oluyor. Xbox düğmesine uzun basınca kapatma yeniden başlatma ekranı geliyor. Onun dışında başka bir şey görünmüyor. Ne olur yardım edin cidden günlerdir oyun oynayamıyorum.

Konsolda bir disk varsa diski çıkarın.
Konsolu kapatmak için konsolun önündeki güç düğmesini 10 saniye boyunca basılı tutun.
Konsolu açmak için bir bip sesi duyana kadar güç düğmesini ve çıkar düğmesini basılı tutun. Hemen bir bip sesi ve 10 saniye sonra ikinci bir bip sesi duyacaksınız. İkinci bip sesinden önce güç ışığı yanıp söner. İkinci bip sesini duyana veya konsolun düşük çözünürlük modunda başlatıldığını görene kadar gitmesine izin vermeyin (Xbox başlangıç ekranı biraz pikselli görünecektir).

Her iki durumda da bu, konsolunuzu düşük çözünürlük modunda başlatır (640 × 480).

İntertten buldum bir deneyin bence.

Xbox'ınızı kapatın. Güç düğmesine yaklaşık 10 saniye boyunca basılı tutun, bu süre zarfında konsol tamamen kapanacaktır. Konsolu tekrar açıp deneyin.

Konsolda bir disk varsa diski çıkarın.
Konsolu kapatmak için konsolun önündeki güç düğmesini 10 saniye boyunca basılı tutun.
Konsolu açmak için bir bip sesi duyana kadar güç düğmesini ve çıkar düğmesini basılı tutun. Hemen bir bip sesi ve 10 saniye sonra ikinci bir bip sesi duyacaksınız. İkinci bip sesinden önce güç ışığı yanıp söner. İkinci bip sesini duyana veya konsolun düşük çözünürlük modunda başlatıldığını görene kadar gitmesine izin vermeyin (Xbox başlangıç ekranı biraz pikselli görünecektir).

Her iki durumda da bu, konsolunuzu düşük çözünürlük modunda başlatır (640 × 480).

İntertten buldum bir deneyin bence.
Konsola zarar veririm diye korkuyorum bu yüzden diski çıkaramam

Xbox'ınızı kapatın. Güç düğmesine yaklaşık 10 saniye boyunca basılı tutun, bu süre zarfında konsol tamamen kapanacaktır. Konsolu tekrar açıp deneyin.
İşe yaramadı malesef

Hayır içinde CD varsa onu çıkarın o da yapabilir.

Oda yok maalesef

Video atabilirim isteyen varsa

Açılış ekranının ardından böyle oluyor

Ayriyeten tuşlara baya bi basınca açılıyor

Dosya Ekleri

• IMG_1970.png
    IMG_1970.png
    143,4 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_1972.png
    IMG_1972.png
    191,1 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
İlk dediğinizi yapmadım ama CD'yi denedim CD yoktu.

Bu arada buraya girdiğim oyunlar gelmiyor. Değişik olduğu için attım.

İlk dediğimi bir yapın bence Microsoft'un sitesinde buldum alet zaten açılmıyor denemekten zarar gelmez görüntü kalitesi düşer biraz onu ayarlardan geri düzeltirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı