U ugrdundarx Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #1 Xbox One adaptör almak istiyorum. Orijinal mi alsam yan sanayi mi? Yan sanayide problem yok, 500 TL. Orijinal ikinci el buldum, 950 TL. Xbox One için Güç Adaptörü, Xbox One Konsolu için (Yeni Sürüm) AC Adaptörü Güç Fişi Tuğla Bloğu Amazon.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2023
Xbox One adaptör almak istiyorum. Orijinal mi alsam yan sanayi mi? Yan sanayide problem yok, 500 TL. Orijinal ikinci el buldum, 950 TL. Xbox One için Güç Adaptörü, Xbox One Konsolu için (Yeni Sürüm) AC Adaptörü Güç Fişi Tuğla Bloğu Amazon.com.tr
Aaron098 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 320 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #2 ugrdundarx dedi: Xbox One adaptör almak istiyorum. Orijinal mi alsam yan sanayi mi? Yan sanayide problem yok, 500 TL. Orijinal ikinci el buldum, 950 TL. Xbox One için güç adaptörü, Xbox One konsolu için (yeni sürüm) AC adaptörü güç fişi tuğla bloğu Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Benim yan sanayi adaptör 3 günde patladı, bence orijinal alın derim,
ugrdundarx dedi: Xbox One adaptör almak istiyorum. Orijinal mi alsam yan sanayi mi? Yan sanayide problem yok, 500 TL. Orijinal ikinci el buldum, 950 TL. Xbox One için güç adaptörü, Xbox One konsolu için (yeni sürüm) AC adaptörü güç fişi tuğla bloğu Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Benim yan sanayi adaptör 3 günde patladı, bence orijinal alın derim,
lwoins Hectopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 536 Çözümler 4 Yer Krasnodar, Rusya Fed. 9 Ekim 2024 #3 Orijinal adaptör kullanın. Yan sanayi adaptörler cihazı yakabiliyor.
Aaron098 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 320 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #4 lwoins dedi: Orijinal adaptör kullanın. Yan sanayi adaptörler cihazı yakabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu mevzuyla ilgili bi konu açtım bakabilirseniz sevinirim
lwoins dedi: Orijinal adaptör kullanın. Yan sanayi adaptörler cihazı yakabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu mevzuyla ilgili bi konu açtım bakabilirseniz sevinirim
lwoins Hectopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 536 Çözümler 4 Yer Krasnodar, Rusya Fed. 9 Ekim 2024 #5 Hocam konunuza cevap verdim. Hayırlı günler.
Aaron098 Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 320 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #6 lwoins dedi: Hocam konunuza cevap verdim. Hayırlı günler. Genişletmek için tıkla... O değil hocam yeni bir tane daha açtım.
lwoins dedi: Hocam konunuza cevap verdim. Hayırlı günler. Genişletmek için tıkla... O değil hocam yeni bir tane daha açtım.