Xbox One alınır mı?

yagz41

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar bir konsol almayı düşünüyorum fakat oynayacağım oyunlar klasik NBA 2K ve FIFA. İkinci elde içinde bu oyunlar olan Xbox One gördüm. Sizce Xbox One mı alayım yoksa başka bir konsol almak daha mı mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun konsolları hakkında bir şey bilmiyorum ama bilgisayar alıp bir tanede orijinal oyun kolu almak daha mantıklı bana göre. Bilgisayar konsollara göre çok daha fazla işlevli.

Oyun konsolları hakkında bir şey bilmiyorum ama bilgisayar alıp bir tanede orijinal oyun kolu almak daha mantıklı bana göre. Bilgisayar konsollara göre çok daha fazla işlevli.
bilgisayar var zaten fm falan takılıyorum nba ve fifa oynamak için konsol alıcam ama hangisi karar veremedim

bilgisayar var zaten fm falan takılıyorum nba ve fifa oynamak için konsol alıcam ama hangisi karar veremedim
Yani NBA ve Fifa bilgisayardada var zaten. Orijinal bir oyun kolu alsan çok daha ucuza halledebilirsin.

@yagz41 bütçeyi yükseltebiliyorsan seires S al. Bütçe yoksa Xbox one'da alabilirsin birde gamepass alırsın tadından yenmez.

Konsollardaki rahatlık ne olacak peki. PC de anca ayar yap dur koltuk başında sırtında fıtık çıksın. Oyun kolu almakda bir ise yaramaz illa o mouse ve klavyeye ihtiyacın olacak. Ayrıca amacın oyun dışında başka birşeyse zaten konsol niye alıyorsun? Bilgisayara ihtiyacın varsa PC al. Oyunsa konsol, bitti gitti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı