SECROLAN Decapat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #1 Xbox One CD'si Xbox Series X'de çalışır mı?
memorishy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.063 Makaleler 19 Çözümler 16 Yer Giuseppe Meazza 28 Şubat 2021 #2 İlk çıkan XBOX CD'si bile çalışıyor diye biliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İlk çıkan XBOX CD'si bile çalışıyor diye biliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
K Kuscudayi Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 996 Çözümler 2 28 Şubat 2021 #3 Kınect oyunları hariç tüm Xbox One oyunları Xbox Series X de çalışır. Xbox Series S de sadece dijital olarak çalıştırılabilir.
Kınect oyunları hariç tüm Xbox One oyunları Xbox Series X de çalışır. Xbox Series S de sadece dijital olarak çalıştırılabilir.
Canxl Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 39 28 Şubat 2021 #4 SECROLAN dedi: Xbox One CD'si Xbox Series X'de çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Çalışıyor hocam.
SECROLAN dedi: Xbox One CD'si Xbox Series X'de çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Çalışıyor hocam.
shayrxn Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 136 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #5 Merhaba arkadaşlar. Benim elimde bir Xbox 360 ve bir de Red Dead Redemption 1 oyunu var. Orijinal CD, korsan değil. CD'yi takıyorum ve oyunu müzik olarak algılıyor. Ne yapabilirim? Oyunu boşa almış gibi hissediyorum.
Merhaba arkadaşlar. Benim elimde bir Xbox 360 ve bir de Red Dead Redemption 1 oyunu var. Orijinal CD, korsan değil. CD'yi takıyorum ve oyunu müzik olarak algılıyor. Ne yapabilirim? Oyunu boşa almış gibi hissediyorum.