PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 15 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. İnternette bakarken şöyle bir ürün buldum. https://www.hepsiburada.com/microso...n-kolu-joystick-yurt-disindan-p-hbv00000zlww9 Dolandırıcı olma ihtimalleri var mı? Varsa başka ucuz bir yerden Xbox One Controller önerebilir misiniz? Controller'ı bilgisayar üzerinde kullanacağım.
Arkadaşlar merhaba. İnternette bakarken şöyle bir ürün buldum. https://www.hepsiburada.com/microso...n-kolu-joystick-yurt-disindan-p-hbv00000zlww9 Dolandırıcı olma ihtimalleri var mı? Varsa başka ucuz bir yerden Xbox One Controller önerebilir misiniz? Controller'ı bilgisayar üzerinde kullanacağım.
1 197823 Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 1.541 Çözümler 7 15 Kasım 2020 #2 Bunu bende merak ediyorum gezerken görmüştüm, normal satış fiyatından baya düşük fiyatı hem. Ne yazık ki eskiden bu fiyatlara One S modelini alırken artık 360 modellerini görüyoruz.
Bunu bende merak ediyorum gezerken görmüştüm, normal satış fiyatından baya düşük fiyatı hem. Ne yazık ki eskiden bu fiyatlara One S modelini alırken artık 360 modellerini görüyoruz.
1 166307 Kilopat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 2.418 Makaleler 1 Çözümler 8 15 Kasım 2020 #3 Hocam işleyişi nanokatalog gibi olabilir. Ellerinde stok tutmuyorlar. İsteğe göre yurtdışından distiden çekiyorlar.
Hocam işleyişi nanokatalog gibi olabilir. Ellerinde stok tutmuyorlar. İsteğe göre yurtdışından distiden çekiyorlar.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 15 Kasım 2020 #4 Taşkafa dedi: Hocam işleyişi nanokatalog gibi olabilir. Ellerinde stok tutmuyorlar. İsteğe göre yurtdışından distiden çekiyorlar. Genişletmek için tıkla... Daha iyi bir öneriniz var mı? Çok beklemek istemiyorum alırsam.
Taşkafa dedi: Hocam işleyişi nanokatalog gibi olabilir. Ellerinde stok tutmuyorlar. İsteğe göre yurtdışından distiden çekiyorlar. Genişletmek için tıkla... Daha iyi bir öneriniz var mı? Çok beklemek istemiyorum alırsam.
1 166307 Kilopat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 2.418 Makaleler 1 Çözümler 8 15 Kasım 2020 #5 PustiKafa dedi: Daha iyi bir öneriniz var mı? Çok beklemek istemiyorum alırsam. Genişletmek için tıkla... Hocam fiyatı gayet uygun ve mağaza puanı da baya yüksek. Beklemeye değecektir hocam.
PustiKafa dedi: Daha iyi bir öneriniz var mı? Çok beklemek istemiyorum alırsam. Genişletmek için tıkla... Hocam fiyatı gayet uygun ve mağaza puanı da baya yüksek. Beklemeye değecektir hocam.