Xbox One Controller PC'ye Bağlanmama Sorunu

Dudilamasyon1

Hectopat
Yer
Aydın
Merhaba. Geçenlerde Xbox One kumandası aldım. Kablosuz bağlamak için de şunu aldım. Maalesef beceremedim bağlamayı. Anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Merhaba. Geçenlerde Xbox One kumandası aldım. Kablosuz bağlamak için de şunu aldım. Maalesef beceremedim bağlamayı. Anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Satın aldığın Bluetooth cihazı çalışıyor mu?

O cihaz olmadan bağlanmayı dener misiniz? Ben Dualshock 4'ü öyle aktif etmiştim.

Aynı bluetooth cihazı bende var.Dualshock 3 bağlamak için kullanmıştım ve olmuştu.İnternet den driver bulun o bluetooth cihazı için. Bende DualShock 4 alacağım aynı Bluetooth cihazı ile kullanmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…