dlphnsea Kilopat Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 584 Çözümler 3 29 Mart 2023 #1 Xbox One Controller'ın dış görünümünü değiştirmek için dış yüzeyi komple değiştirebileceğim bir ürün var mı?
Xbox One Controller'ın dış görünümünü değiştirmek için dış yüzeyi komple değiştirebileceğim bir ürün var mı?
Gyurox Hectopat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 29 Mart 2023 #2 Hiç kullanmadım ama Xbox Series X/S Controller Kaplamaları - Oyun Kolu Kaplama | Papscover bu siteye bakabilirsiniz sanırım. Pardon one demişsiniz , Xbox One X/S Controller Sticker Kaplamaları - Oyun Kolu Kaplama | PapsCover .
Hiç kullanmadım ama Xbox Series X/S Controller Kaplamaları - Oyun Kolu Kaplama | Papscover bu siteye bakabilirsiniz sanırım. Pardon one demişsiniz , Xbox One X/S Controller Sticker Kaplamaları - Oyun Kolu Kaplama | PapsCover .
dlphnsea Kilopat Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 584 Çözümler 3 29 Mart 2023 #3 Gyurox dedi: Hiç kullanmadım ama Xbox Series X/S Controller Kaplamaları - Oyun Kolu Kaplama | Papscover bu siteye bakabilirsiniz sanırım. Pardon One demişsiniz, Xbox One X/S Controller Sticker Kaplamaları - Oyun Kolu Kaplama | PapsCover. Genişletmek için tıkla... Bu tarz sticker gibi değil de tamamen kasayı değiştirmek olarak aramıştım ama nasıl arayacağımı bulamadım.
Gyurox dedi: Hiç kullanmadım ama Xbox Series X/S Controller Kaplamaları - Oyun Kolu Kaplama | Papscover bu siteye bakabilirsiniz sanırım. Pardon One demişsiniz, Xbox One X/S Controller Sticker Kaplamaları - Oyun Kolu Kaplama | PapsCover. Genişletmek için tıkla... Bu tarz sticker gibi değil de tamamen kasayı değiştirmek olarak aramıştım ama nasıl arayacağımı bulamadım.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 29 Mart 2023 #4 Amazon.com : custom xbox one controller skin Burada biraz daha aradığınızı bulabilirsiniz. Xbox One Controller için Custom yazdığınızda özelleştirme için bulunan linkler ortaya çıkacaktır.
Amazon.com : custom xbox one controller skin Burada biraz daha aradığınızı bulabilirsiniz. Xbox One Controller için Custom yazdığınızda özelleştirme için bulunan linkler ortaya çıkacaktır.