Xbox One emulator kullanmak

molfux

Centipat
Xbox One Emulator'ü kullanmak istiyorum ama sorunlarım var.
Kullanmak yasal mı? (Yasal ise.)
Hangisini önerirsiniz?

Bildiğim kadarıyla emülatör kullanmak yasak değil ama emülatör ile ne yaptığınız önemli. Emülatörü korsan oyun için kullanırsanız yasal olmaz. Neden kullanmak istiyorsunuz?

Bildiğim kadarıyla emülatör kullanmak yasak değil ama emülatör ile ne yaptığınız önemli. Emülatörü korsan oyun için kullanırsanız yasal olmaz. Neden kullanmak istiyorsunuz?

Yok benim elimde bir tane kol var. PC'ye takınca oyunda çalışmıyor. Ama oyunun aynı versiyonu konsol için de var onda deneyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Emülatör yasak değildir genelde eski oyunları oynamak için kullanılır ama sizin dediğiniz olay biraz farklı siz zannedersem XBox 360CE emülatörü diyorsunuz kol ayarı yapan program bununla ilgili tam bir bilgim yok hocam.

Ya da bildiğiniz Gamepad'i klavye ve mouse a çevirme programı gibi bir şey varsa da olur.

Hocam Xbox 360 CE var benim bildiğim bir emülatör.

Hocam sizi anladım size bir aparat lazım
HONSON KLAVYE MOUSE ÇEVİRİCİ APARAT PS4 PS3 Switch XBox One 360 249,00 TL yerine 209,90 TL
Bu tip aparatlar Xbox One için bakabilirsiniz.

Hocam böyle değil ben kolu mouse ve klavyeye çevirmeye çalışıyorum. Bu arada bir Xbox 360 ce ye bir bakayım.

Tamam bu aparat Xbox One kolunu klavye mouse yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…