Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 23 Aralık 2020 #11 One S öneririm ama fat kasa hakkında hiç bilgim yok.
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #12 Kemânkeş- dedi: Özellikten ötürü değil, konsolları ilk modelleri sorunlu olabiliyor. O manada demiştim. Genişletmek için tıkla... E100 E200 E300 hataları mı? Bsod-gsod hataları mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunlardan biri mi?
Kemânkeş- dedi: Özellikten ötürü değil, konsolları ilk modelleri sorunlu olabiliyor. O manada demiştim. Genişletmek için tıkla... E100 E200 E300 hataları mı? Bsod-gsod hataları mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunlardan biri mi?
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 23 Aralık 2020 #13 Mor Koşucu dedi: E100 E200 E300 hataları mı? Bsod-gsod hataları mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunlardan biri mi? Genişletmek için tıkla... Hata işte hocam, zamanında okumuştum hatırlamıyorum.
Mor Koşucu dedi: E100 E200 E300 hataları mı? Bsod-gsod hataları mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunlardan biri mi? Genişletmek için tıkla... Hata işte hocam, zamanında okumuştum hatırlamıyorum.