Herkese merhaba, ben yeni Xbox Series S aldım ve bu konsolda daha yeniyim. Game Pass üyeliği aldım ve FIFA 2023 Xbox One sürümünü alsam Series S sürümünde oynayabilir miyim? Bu durum diğer oyunlar içinde gecerlimi.
Game Pass'ta konsol için desteklenen oyunları açabilirsin. Xbox 360 oyunları dahil diye biliyorum, Xbox One oyunlarını görmedim daha ama onlarda geçerli olabilir. Bu arada nereden kaç bin TL'ye aldınız?
Game Pass'ta konsol için desteklenen oyunları açabilirsin. Xbox 360 oyunları dahil diye biliyorum, Xbox One oyunlarını görmedim daha ama onlarda geçerli olabilir. Bu arada nereden kaç bin TL'ye aldınız?
Game Pass'te bazıları görünüyor. İstanbul kadikoyden bir mağazadan aldım. Sıfır konsol artı 2.kol ile 9000 TL'ye anlaştım. Mazgazadi adam çok yardımcı oldu.
Sadece görüntü kaybı varsa problem degil jocam sağ ol.
Game Pass'te bazıları görünüyor. İstanbul kadikoyden bir mağazadan aldım. Sıfır konsol artı 2.kol ile 9000 TL'ye anlaştım. Mazgazadi adam çok yardımcı oldu.
evet internetten almaya kalkınca öyle malesef ama benim saşsıma PS4 500 GB Lık cihaz vardı onunla takasa soktum. normal fiyatınada indirim yaptı. Ps4 de orda başka mağzadan aldım ikinci el sağlam çıktı bir problem yaşamadım çok şükür.