Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 5 Mayıs 2021 #1 One konsolum için Game Pass alacağım, içerisinde FIFA var fakat Pes de var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2021
FQuexs Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #2 Roux dedi: One konsolum için Game Pass alacağım, içerisinde FIFA var fakat Pes de var mı? Genişletmek için tıkla... yok ama fifa 21 gelicekti galiba gelmişte olabilir
Roux dedi: One konsolum için Game Pass alacağım, içerisinde FIFA var fakat Pes de var mı? Genişletmek için tıkla... yok ama fifa 21 gelicekti galiba gelmişte olabilir
demo11 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 418 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #3 PES 21 yok, FIFA 21 10 saatliğine var. FIFA 20 oynayabilirsiniz dilediğiniz kadar.
redlions Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.433 Çözümler 9 Yer Rivia Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #4 Roux dedi: One konsolum için Game Pass alacağım, içerisinde FIFA var fakat Pes de var mı? Genişletmek için tıkla... PES yok ancak FIFA 21 yarın tamamen açılıyor.
Roux dedi: One konsolum için Game Pass alacağım, içerisinde FIFA var fakat Pes de var mı? Genişletmek için tıkla... PES yok ancak FIFA 21 yarın tamamen açılıyor.
demo11 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 418 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #5 redlions dedi: PES yok ancak FIFA 21 yarın tamamen açılıyor. Genişletmek için tıkla... Bunu bilmiyordum. Kesin mi?
redlions dedi: PES yok ancak FIFA 21 yarın tamamen açılıyor. Genişletmek için tıkla... Bunu bilmiyordum. Kesin mi?
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #6 demo11 dedi: Bunu bilmiyordum. Kesin mi? Genişletmek için tıkla... Evet, Game Pass'e geliyor direkt FIFA 21. EA Play'den bağımsız bir şekilde.
demo11 dedi: Bunu bilmiyordum. Kesin mi? Genişletmek için tıkla... Evet, Game Pass'e geliyor direkt FIFA 21. EA Play'den bağımsız bir şekilde.
demo11 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 418 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #7 Nemai dedi: Evet, Game Pass'e geliyor direkt FIFA 21. EA Play'den bağımsız bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Çok iyi olmuş. FIFA 20 UT oynarken transfer pazarının çeşitsizliği ve ödüllerin azlığı çok yoruyor insanı. Bir 21 olsa da oynasak dedirttiriyordu.
Nemai dedi: Evet, Game Pass'e geliyor direkt FIFA 21. EA Play'den bağımsız bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Çok iyi olmuş. FIFA 20 UT oynarken transfer pazarının çeşitsizliği ve ödüllerin azlığı çok yoruyor insanı. Bir 21 olsa da oynasak dedirttiriyordu.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 5 Mayıs 2021 #8 redlions dedi: PES yok ancak FIFA 21 yarın tamamen açılıyor. Genişletmek için tıkla... Game Pass uygulamasından bakınca gözüküyor ama .
redlions dedi: PES yok ancak FIFA 21 yarın tamamen açılıyor. Genişletmek için tıkla... Game Pass uygulamasından bakınca gözüküyor ama .
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #9 Roux dedi: Game Pass uygulamasından bakınca gözüküyor ama . Eki Görüntüle 1008412 Genişletmek için tıkla... Tıklayınca Game Pass ile gibi bir şey çıkmıyor mu? Konsol tarafında oyun mevcutmuş. PC tarafını bilmiyorum.
Roux dedi: Game Pass uygulamasından bakınca gözüküyor ama . Eki Görüntüle 1008412 Genişletmek için tıkla... Tıklayınca Game Pass ile gibi bir şey çıkmıyor mu? Konsol tarafında oyun mevcutmuş. PC tarafını bilmiyorum.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 5 Mayıs 2021 #10 Nemai dedi: Tıklayınca Game Pass ile gibi bir şey çıkmıyor mu? Konsol tarafında oyun mevcutmuş. PC tarafını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet hocam varmış, Ocak ayında cloud ve konsol için eklenmiş. Sevindim .
Nemai dedi: Tıklayınca Game Pass ile gibi bir şey çıkmıyor mu? Konsol tarafında oyun mevcutmuş. PC tarafını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet hocam varmış, Ocak ayında cloud ve konsol için eklenmiş. Sevindim .