redlions Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.433 Çözümler 9 Yer Rivia Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #11 Roux dedi: Game Pass uygulamasından bakınca gözüküyor ama . Eki Görüntüle 1008412 Genişletmek için tıkla... Pardon hocam ben PC'den kullanıyorum göremedim orada. Varmış Xcloud ve Xbox'ta.
Roux dedi: Game Pass uygulamasından bakınca gözüküyor ama . Eki Görüntüle 1008412 Genişletmek için tıkla... Pardon hocam ben PC'den kullanıyorum göremedim orada. Varmış Xcloud ve Xbox'ta.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 5 Mayıs 2021 #13 redlions dedi: Pardon hocam ben PC'den kullanıyorum göremedim orada. Varmış Xcloud ve Xbox'ta. Genişletmek için tıkla... Sorun yok . LogicalPanda dedi: Var konsolda pcde yok ama. Genişletmek için tıkla... Aynen, zaten konsol için sormuştum.
redlions dedi: Pardon hocam ben PC'den kullanıyorum göremedim orada. Varmış Xcloud ve Xbox'ta. Genişletmek için tıkla... Sorun yok . LogicalPanda dedi: Var konsolda pcde yok ama. Genişletmek için tıkla... Aynen, zaten konsol için sormuştum.
sjsjoglu Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #14 Roux dedi: One konsolum için Game Pass alacağım, içerisinde FIFA var fakat pes de var mı? Genişletmek için tıkla... Var. Dosya Ekleri resim_2021-05-05_181530.png 193,5 KB · Görüntüleme: 121
Roux dedi: One konsolum için Game Pass alacağım, içerisinde FIFA var fakat pes de var mı? Genişletmek için tıkla... Var.