yuskemo Kilopat Katılım 22 Haziran 2019 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #1 300 liram var 2. el Xbox One kolu almak istiyorum fakat anakartımda Bluetooth modülü yok. Bir Bluetooth dongle alırsam sorunsuz çalıştırabilir miyim? Eğer çalıştırırsa hangi dongleları önerirsiniz?
300 liram var 2. el Xbox One kolu almak istiyorum fakat anakartımda Bluetooth modülü yok. Bir Bluetooth dongle alırsam sorunsuz çalıştırabilir miyim? Eğer çalıştırırsa hangi dongleları önerirsiniz?
Tasdelen01 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 881 Çözümler 5 11 Kasım 2020 #2 Evet hazırda kullanıyorum Bluetooth 5.0 ile her oyunda programsız sorunsuz çalışıyor.
yuskemo Kilopat Katılım 22 Haziran 2019 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #3 Tasdelen01 dedi: Evet hazırda kullanıyorum Bluetooth 5.0 ile her oyunda programsız sorunsuz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... acaba hangi dongle'ı kullanıyorsunuz, bağlatı stabil mi? U Green markasının 4.0 dongelını öneriyorlar.
Tasdelen01 dedi: Evet hazırda kullanıyorum Bluetooth 5.0 ile her oyunda programsız sorunsuz çalışıyor. Genişletmek için tıkla... acaba hangi dongle'ı kullanıyorsunuz, bağlatı stabil mi? U Green markasının 4.0 dongelını öneriyorlar.
Tasdelen01 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 881 Çözümler 5 11 Kasım 2020 #4 yuskemo dedi: acaba hangi dongle'ı kullanıyorsunuz, bağlatı stabil mi? U Green markasının 4.0 dongelını öneriyorlar. Genişletmek için tıkla... 1-2 sene önce 5.0 almıştım bir bilgisayarcıdan. Markası belli değildi 40TL ye almıştım ama hala sorunsuz götürüyor.
yuskemo dedi: acaba hangi dongle'ı kullanıyorsunuz, bağlatı stabil mi? U Green markasının 4.0 dongelını öneriyorlar. Genişletmek için tıkla... 1-2 sene önce 5.0 almıştım bir bilgisayarcıdan. Markası belli değildi 40TL ye almıştım ama hala sorunsuz götürüyor.