G geps Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 81 16 Ocak 2021 #1 2. el Xbox One S kolu almayı düşünüyorum. Garantisi faturası var fakat kutusu yok. Herhangi bir sıkıntı olursa kutusu olmaması garantisini bozar mı?
2. el Xbox One S kolu almayı düşünüyorum. Garantisi faturası var fakat kutusu yok. Herhangi bir sıkıntı olursa kutusu olmaması garantisini bozar mı?
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.844 Makaleler 6 Çözümler 137 16 Ocak 2021 #2 Kutu şartı aranmaması gerekir. Fatura ve ürün olması yeterli normal şartlarda.
Talha murat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.157 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer BURSA 16 Ocak 2021 #3 geps dedi: 2. el Xbox One S kolu almayı düşünüyorum. Garantisi faturası var fakat kutusu yok. Herhangi bir sıkıntı olursa kutusu olmaması garantisini bozar mı? Genişletmek için tıkla... Zaten konsol yanında gelirse ona kayıtlı oluyor kendimden biliyorum 3 kol 1 konsol değiştirdim.
geps dedi: 2. el Xbox One S kolu almayı düşünüyorum. Garantisi faturası var fakat kutusu yok. Herhangi bir sıkıntı olursa kutusu olmaması garantisini bozar mı? Genişletmek için tıkla... Zaten konsol yanında gelirse ona kayıtlı oluyor kendimden biliyorum 3 kol 1 konsol değiştirdim.
Blera Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 816 Çözümler 5 Yer Sibirya Dağları'na tırmanıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #4 geps dedi: 2. el Xbox One S kolu almayı düşünüyorum. Garantisi faturası var fakat kutusu yok. Herhangi bir sıkıntı olursa kutusu olmaması garantisini bozar mı? Genişletmek için tıkla... Garantiye alırken zaten kutusunu istemiyorlar diye biliyorum. Bir ayakkabı kutusuna koyup gönderenler vardı.
geps dedi: 2. el Xbox One S kolu almayı düşünüyorum. Garantisi faturası var fakat kutusu yok. Herhangi bir sıkıntı olursa kutusu olmaması garantisini bozar mı? Genişletmek için tıkla... Garantiye alırken zaten kutusunu istemiyorlar diye biliyorum. Bir ayakkabı kutusuna koyup gönderenler vardı.
G geps Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 81 16 Ocak 2021 #5 Talha murat dedi: Zaten konsol yanında gelirse ona kayıtlı oluyor kendimden biliyorum 3 kol 1 konsol değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Konsol yanındaki kol değil ayrıca alınmış ama kutusunu atmışlar.
Talha murat dedi: Zaten konsol yanında gelirse ona kayıtlı oluyor kendimden biliyorum 3 kol 1 konsol değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Konsol yanındaki kol değil ayrıca alınmış ama kutusunu atmışlar.
Talha murat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.157 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer BURSA 16 Ocak 2021 #6 geps dedi: Konsol yanındaki kol değil ayrıca alınmış ama kutusunu atmışlar. Genişletmek için tıkla... Kutusu öenmli değil faturası falan varsa yeterli ki bazen seri numarasından da çıkıyor.
geps dedi: Konsol yanındaki kol değil ayrıca alınmış ama kutusunu atmışlar. Genişletmek için tıkla... Kutusu öenmli değil faturası falan varsa yeterli ki bazen seri numarasından da çıkıyor.