Tabii ki bazı oyunlar, 1-2 yıl daha çıkar. Yalnız artık yeni nesil konsollar çıkalı 3 sene oldu ve tabii ki büyük oyunlar eski nesili terkedecek. 1-2 yıl daha, mesela yeni çıkan on oyundan beşi gelecektir, zamanla o da sıfıra inecektir.
Xbox Studios tarafından geliştirilen ve One nesli için de geleceği açıklanan bir oyun var mı? Üçüncü parti oyunlar sadece next gen için geliştirilenler hariç (spor-simülasyon vs.) kullanıcı sayısı radikal bir şekilde düşene kadar PS4 ve Xbox One için de gelecektir zaten. Ama Xbox One için çıkışı planlanan Microsoft exclusive oyun yok gibi Starfield, Forza Motorsport, Stalker vs. gibi çıkış tarihi öngörülebilecek oyunlar içinde. Hali hazırda çıkmış exclusive oyunların önemli bir kısmı da sadece next gen geldi.Arkadaşlar Microsoft oyun üretimini durdurmuştu bunu görüp konsolu açtım mağazaya girdim gelecek olan oyunlara baktım 2024'te cihaza oyun gelecek hani oyun çıkmayacaktı?
Xbox Studios tarafından geliştirilen ve One nesli için de geleceği açıklanan bir oyun var mı? Üçüncü parti oyunlar sadece Next gen için geliştirilenler hariç (spor-simülasyon vs.) Kullanıcı sayısı radikal bir şekilde düşene kadar PS4 ve Xbox One için de gelecektir zaten. Ama Xbox One için çıkışı planlanan Microsoft exclusive oyun yok gibi Starfield, Forza Motorsport, Stalker vs. gibi çıkış tarihi öngörülebilecek oyunlar içinde. Halihazırda çıkmış exclusive oyunların önemli bir kısmı da sadece Next gen geldi.
Şöyle büyük bütçeli değil de çerezlik oyunlar çıkar gibi ama AC Mirage falan gelmesi hoş.
Evet EA, Ubisoft gibi multiplatform oyun çıkaran ve geniş kitleyi hedefleyen geliştiricilerden hala oyun gelebilir çünkü PS4 ve Xbox One tarafında çok fazla kullanıcı kaldı. Microsoft ise ilk mesajda yazdığınız gibi çoktan durdurdu denebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.