Bütçeni söylememişsin.Pahalı kanka benim icin
Bütçeni söylememişsin.
Görür de net bir fiyat söyleseniz daha iyi yardımcı olabilirim.Hocam bütçem bayağı düşük yani ben aslında monitör linkinden cok monitör özellikleri nasıl olmalı diye sormak istemiştim 1920x1080 ve 60Hz herhangi bir monitör işimi görür mü mesela.
Görür de net bir fiyat söyleseniz daha iyi yardımcı olabilirim.
5 ms biraz fazla. 24 inç - Asus Monitör - 60 HZ - 1 MS - 1080p - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 991145145 buna bakabilirsin.İkinci el bakıyorum hocam mesela bu monitörün uygun fiyatlı ikinci elini buldum sıkıntı çıkarır mı ne diyorsunuz bunun hakkında? https://www.hepsiburada.com/aoc-215...-monitr-p-BD801934?url_src=ios-product-detail
5 ms biraz fazla. 24 inç - Asus Monitör - 60 HZ - 1 MS - 1080p - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 991145145 buna bakabilirsin.
Aşırı önemli değil ama senin attığın monitörden daha iyi paneli o yüzden bunu alabilirsin 1200'e.Hocam offline oynasam bile 5ms sorun çıkarıyor o zaman yani pek anlamıyorum monitör özelliklerinden falan ms değeri Online oynamasak bile önemli midir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.