omeruluyol
Centipat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba. Çokça konu gördüm okudum bununla ilgili fakat tarihlere göre gamepad fiyatları aşırı yükseldiği için eski konular biraz boşa düşmüş. İkinci el bir Xbox One aldım tek kontrolcülü. Hem evde biraderle oynamalık hem de arkadaşlarla arada atmalık ikinci bir gamepad bakıyorum. Herkes ikinci el One gamepad önermiş fakat Ankara'da olmama rağmen 700-800 liraların altına orijinal Xbox gamepad yok. Onların da ne kutusu, ne faturası ne de garantisi var. Cihazı zaten iki bine almışken bana çok anlamsız geldi. Üçüncü parti olarak da hem hemen bozulmayacak hem de çok kalitesiz olmayacak ne alınabilir? Ürün tavsiye edebilecek olan var mıdır?
Mesela bu hep dobe diye geçiyor Amazon'da bile ama hiçbirinde dobe yazanı görmedim.
ya yues diyor ya da isim yok no-name. Burada bunu alıp kullanan var mıdır? Bir ay sonra çöp olacak ürüne para vermek istemem ve bu marka muhabbeti canımı sıktı. No-name bir ürüne 400 lira vermek de koyar.
Şöyle bir ürün daha gördüm. Kullanan, deneyimleyen olursa bunu da merak ediyorum açıkçası. Bunun kabloluları da dolanıyor yine piyasada.
www.trendyol.com
İşin özü orijinallerin fiyatı konsolun kendisiyle yarışırken yurtiçinde "şunu şu kadar ay kullandım parasının ederinde tavsiye ederim." dediğiniz bir gamepad var mıdır?
Ya da farklı gamepadleri kullanabileceğimiz bir yol var mıdır?(PC uygulaması hariç hem internetim iyi değil hem de modeme uzağım)
Mesela bu hep dobe diye geçiyor Amazon'da bile ama hiçbirinde dobe yazanı görmedim.

Şöyle bir ürün daha gördüm. Kullanan, deneyimleyen olursa bunu da merak ediyorum açıkçası. Bunun kabloluları da dolanıyor yine piyasada.

CRKTEKNOLOJİ Pc Uyumlu Kablosuz Wirelles Joystick Kol - Fiyatı, Yorumları
CRKTEKNOLOJİ Pc Uyumlu Kablosuz Wirelles Joystick Kol yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
İşin özü orijinallerin fiyatı konsolun kendisiyle yarışırken yurtiçinde "şunu şu kadar ay kullandım parasının ederinde tavsiye ederim." dediğiniz bir gamepad var mıdır?
Ya da farklı gamepadleri kullanabileceğimiz bir yol var mıdır?(PC uygulaması hariç hem internetim iyi değil hem de modeme uzağım)
Son düzenleyen: Moderatör: