Xbox One Kablosuz Oyun Kumandası İçin Bluetooth Dongle Önerisi

n11.com'dan TP-LINK UB400 BLUETOOTH 4.0 MİNİ USB ADAPTÖR seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Hocam bu ürünü kullananlar var tavsiye ediliyor.
Dark Bluetooth 4.0 USB Alıcı Dongle Xbox PS4 Gamepad Uyumlu (DK-A 72,96 TL yerine 56,42 TL
Hocam bir de ürünü buldum inceleyin hangisini beğenirseniz size kalmış ikisini de kullananlar var.

Son düzenleme:
n11.com'dan TP-LINK UB400 BLUETOOTH 4.0 MİNİ USB ADAPTÖR seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
Hocam bu ürünü kullananlar var tavsiye ediliyor.
Dark Bluetooth 4.0 USB Alıcı Dongle Xbox PS4 Gamepad Uyumlu (DK-A 72,96 TL yerine 56,42 TL
Hocam bir de ürünü buldum inceleyin hangisini beğenirseniz size kalmış ikisini de kullananlar var.
Hocam çok teşekkür ederim ilginize, piyasada ne var ne yok hepsine baktım diyebilirim ama yorumlar değişik. Mesela tplink için hb'de 125 yorum var, ama 5i 1 yıldız ve yerden yere vurmuşlar, hayır yani anlamıyorum 100 yorum iyi ve idare ederken o 5 niye dipte. Ülkede yorumlara bakarak almak zor cidden, o yüzden grupta bilinçli olarak kullanıcısı varsa belki ona denk gelirim diye açtım konuyu, iç açıcı bi yorum gelmezse de tplink alır geçerim. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı