Evet oynayabilirsiniz hocam.
Hocam tam olarak aydınlatın beni, oyunu 'oyun konsolundan' mı oynayacaksınız?Konsolda değil mi reis 1 tane kolum var yanına klavye taksam 2 kişi oynanır mı?
Oynanır.Konsolda değil mi reis 1 tane kolum var yanına klavye taksam 2 kişi oynanır mı?
Xbox One konsolum var 1 adet gamepadım var FIFA 21 ufc gibi oyunlar var klavye taksam konsolun girişine FIFA'yı 2 kişi oynayabilir miyiz?Hocam tam olarak aydınlatın beni, oyunu 'oyun konsolundan' mı oynayacaksınız?
Maalesef hocam, PC'den oynayacağınızı sanmıştım, konsollarda klavye mouse desteği taşıyan çok az oyun var, FİFA 21 ve UFC buna dahil değil.Xbox One konsolum var 1 adet gamepadım var FIFA 21 ufc gibi oyunlar var klavye taksam konsolun girişine FIFA'yı 2 kişi oynayabilir miyiz?
Anladım sağ olun Game Pass üyeliğine dahil 2 kişi oynanabilecek oyun var mı acaba kol ve klavye ile aynı anda.Maalesef hocam, PC'den oynayacağınızı sanmıştım, konsollarda klavye mouse desteği taşıyan çok az oyun var, FİFA 21 ve UFC buna dahil değil.
Minecraft olabilir hocam, Game Pass'de var mı bilmiyorum.Anladım sağ olun Game Pass üyeliğine dahil 2 kişi oynanabilecek oyun var mı acaba kol ve klavye ile aynı anda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.