erayss16 Femtopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #1 FIFA 21, UFC gibi oyunlar kol ve klavye ile aynı anda 2 kişi oynanır mı?
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 20 Mart 2021 #2 Evet oynayabilirsiniz hocam.
erayss16 Femtopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #3 kratosdeniz dedi: Evet oynayabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Konsolda değil mi reis 1 tane kolum var yanına klavye taksam 2 kişi oynanır mı?
kratosdeniz dedi: Evet oynayabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Konsolda değil mi reis 1 tane kolum var yanına klavye taksam 2 kişi oynanır mı?
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 20 Mart 2021 #4 erayss16 dedi: Konsolda değil mi reis 1 tane kolum var yanına klavye taksam 2 kişi oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam tam olarak aydınlatın beni, oyunu 'oyun konsolundan' mı oynayacaksınız?
erayss16 dedi: Konsolda değil mi reis 1 tane kolum var yanına klavye taksam 2 kişi oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam tam olarak aydınlatın beni, oyunu 'oyun konsolundan' mı oynayacaksınız?
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 20 Mart 2021 #5 erayss16 dedi: Konsolda değil mi reis 1 tane kolum var yanına klavye taksam 2 kişi oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Oynanır.
erayss16 dedi: Konsolda değil mi reis 1 tane kolum var yanına klavye taksam 2 kişi oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Oynanır.
erayss16 Femtopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #6 kratosdeniz dedi: Hocam tam olarak aydınlatın beni, oyunu 'oyun konsolundan' mı oynayacaksınız? Genişletmek için tıkla... Xbox One konsolum var 1 adet gamepadım var FIFA 21 ufc gibi oyunlar var klavye taksam konsolun girişine FIFA'yı 2 kişi oynayabilir miyiz?
kratosdeniz dedi: Hocam tam olarak aydınlatın beni, oyunu 'oyun konsolundan' mı oynayacaksınız? Genişletmek için tıkla... Xbox One konsolum var 1 adet gamepadım var FIFA 21 ufc gibi oyunlar var klavye taksam konsolun girişine FIFA'yı 2 kişi oynayabilir miyiz?
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 20 Mart 2021 #7 erayss16 dedi: Xbox One konsolum var 1 adet gamepadım var FIFA 21 ufc gibi oyunlar var klavye taksam konsolun girişine FIFA'yı 2 kişi oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam, PC'den oynayacağınızı sanmıştım, konsollarda klavye mouse desteği taşıyan çok az oyun var, FİFA 21 ve UFC buna dahil değil.
erayss16 dedi: Xbox One konsolum var 1 adet gamepadım var FIFA 21 ufc gibi oyunlar var klavye taksam konsolun girişine FIFA'yı 2 kişi oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam, PC'den oynayacağınızı sanmıştım, konsollarda klavye mouse desteği taşıyan çok az oyun var, FİFA 21 ve UFC buna dahil değil.
erayss16 Femtopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #8 kratosdeniz dedi: Maalesef hocam, PC'den oynayacağınızı sanmıştım, konsollarda klavye mouse desteği taşıyan çok az oyun var, FİFA 21 ve UFC buna dahil değil. Genişletmek için tıkla... Anladım sağ olun Game Pass üyeliğine dahil 2 kişi oynanabilecek oyun var mı acaba kol ve klavye ile aynı anda.
kratosdeniz dedi: Maalesef hocam, PC'den oynayacağınızı sanmıştım, konsollarda klavye mouse desteği taşıyan çok az oyun var, FİFA 21 ve UFC buna dahil değil. Genişletmek için tıkla... Anladım sağ olun Game Pass üyeliğine dahil 2 kişi oynanabilecek oyun var mı acaba kol ve klavye ile aynı anda.
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 20 Mart 2021 #9 erayss16 dedi: Anladım sağ olun Game Pass üyeliğine dahil 2 kişi oynanabilecek oyun var mı acaba kol ve klavye ile aynı anda. Genişletmek için tıkla... Minecraft olabilir hocam, Game Pass'de var mı bilmiyorum.
erayss16 dedi: Anladım sağ olun Game Pass üyeliğine dahil 2 kişi oynanabilecek oyun var mı acaba kol ve klavye ile aynı anda. Genişletmek için tıkla... Minecraft olabilir hocam, Game Pass'de var mı bilmiyorum.