Xbox One kolsuz açılır mı?

Ben bununla Xbox One kullanamaz miyim televizyonla?

Dediğim gibi net bir bilgi bulamadım ama hala araştırıyorum en geç 10 dakika sonra bilgilendiririm.

Ben bununla Xbox One kullanamaz miyim televizyonla?

Aslında 768p destekliyor Xbox One. Xbox'ı 2. el aldıysanız bozuk olabilir. Veya HDMI kablosunda sorun olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğim gibi net bir bilgi bulamadım ama hala araştırıyorum en geç 10 dakika sonra bilgilendiririm.

Aslında 768p destekliyor Xbox One. Xbox'ı 2. el aldıysanız bozuk olabilir. Veya HDMI kablosunda sorun olabilir.

Ben de biraz araştırdım Xbox'un çözünürluğünü ayarlardan degistirebiliyor musuz ama hiç açılmadan bunu nasıl yapacağım bilmiyorum.

Bende biraz araştırdım Xbox'un çözünürluğünü ayarlardan degistirebiliyormusuz ama hiç açılmadan bunu nasıl yapacağım bilmiyorum

Eğer çözünürlükten kaynaklanıyorsa 1080p bir monitör veya TV'den girip çözünürlüğü değiştirebilirsiniz ama bundan kaynaklanacağını düşünmüyorum. Xbox'ın algılaması lazım.

Kullanabilirsiniz. Fakat cihazın ve kablonun sağlam olduğundan emin olun. Doğru HDMI girişi olduğundan emin olun.

Açıldı ama ekranın ortasına geliyor onu nasıl düzeltebilirim?

Dosya Ekleri

• 16398509371881723145905073697375.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…