erdem42 Megapat Katılım 11 Mayıs 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2020 #1 Ben oyun kolu diger adıyla gamepad almak istiyorum. Bir tane oyun kolu kafamda var ama kararsızım. Her oyunu oynabilir miyim şühpem var. Yani oynadıgım oyun da Division 2. onu oynatır mı acaba? Bir fikir verirseniz memnun olurum. MICROSOFT XBOX ONE WIRELESS OYUN KUMANDA NİGHT OPS CAMOUFLAGE (GRİ-SİYAH) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2020
Ben oyun kolu diger adıyla gamepad almak istiyorum. Bir tane oyun kolu kafamda var ama kararsızım. Her oyunu oynabilir miyim şühpem var. Yani oynadıgım oyun da Division 2. onu oynatır mı acaba? Bir fikir verirseniz memnun olurum. MICROSOFT XBOX ONE WIRELESS OYUN KUMANDA NİGHT OPS CAMOUFLAGE (GRİ-SİYAH) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.700 Çözümler 23 14 Ocak 2020 #2 Microsoft Xbox One S Wireless Controller Siyah Fiyatı Microsoft Xbox One S Wireless Controller Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Artı 0 Eksi
Microsoft Xbox One S Wireless Controller Siyah Fiyatı Microsoft Xbox One S Wireless Controller Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.776 Makaleler 2 Çözümler 12 14 Ocak 2020 #3 Rahatlıkla oynarsınız. En iyi desteklenen kontrolcü Xbox kontrolcüsüdür. Artı 0 Eksi