R R1XERA Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 41 24 Nisan 2025 #1 Bir kablo taktım fakat bağlanmadı. Windows 10 PC'ye Xbox One kolunu nasıl bağlarım? Bluetooth denedim ama görmüyor.
Bir kablo taktım fakat bağlanmadı. Windows 10 PC'ye Xbox One kolunu nasıl bağlarım? Bluetooth denedim ama görmüyor.
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.267 Makaleler 3 Çözümler 4 24 Nisan 2025 #2 Bluetooth sadece series kontrolcüsünde görüyor. Kablo ile bağlamanız lazım Artı 0 Eksi
Yaşar Koruroğlu Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 633 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Nisan 2025 #3 @R1XERA Xbox Ce uygulamasini kurup oyle deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS R R1XERA Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 41 24 Nisan 2025 #4 Katipke dedi: Bluetooth sadece series kontrolcüsünde görüyor. Kablo ile bağlamanız lazım Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Yaşar Koruroğlu dedi: @R1XERA Xbox Ce uygulamasini kurup oyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Katipke dedi: Bluetooth sadece series kontrolcüsünde görüyor. Kablo ile bağlamanız lazım Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Yaşar Koruroğlu dedi: @R1XERA Xbox Ce uygulamasini kurup oyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Teşekkür ederim.