Xbox One Kontrolcüsü Almak Mantıklı mı?

Makaleler
35

Yukarıdaki ürünü almak istiyorum.
Hikayeli, sürükleyici, bol sinematikli oyunları, laptopumu televizyonuma bağlayıp koltuğumda rahatça oynamak istiyorum. Masada oynamak koltuk kadar zevk vermiyor bu tarz oyunlarda

Xbox One S kontrolcüsü almayı planlıyorum. Sizce mantıklı bir seçim mi? Uyumsuzluk çıkartan oyunlar olur mu?

1 haftadır bu ürünü takip ediyorum. Amazon.tr de yılbaşında indirime girer diye bekleyeyim dedim. 3 gün önce Amazon da 20 adet kaldığını görünce hemen kaptım bir tane. Bugün itibariyle stoklar bitti. Çok tercih edilen bir ürün. Sevilmese alınmazdı.

Geçen gün itopya'da Msi GC 20 ürünü 190 liraya düşmüştü, keşke baksaydın. Ben de bu gamepadi almak istiyorum fakat neredeyse işlemcimin fiyatında olduğundan kıyamıyorum almaya

Evet klavyede yapamayacağın çoğu özelliği kumanda ile yapabilirsin. Fps oyunları hariç buna sadece. Ayrıca çoğu kişi şarj kiti falan alıyor pilleri doldurmaya falan çalışıyor tr'de......

Kısaca aletehiç pil koyma boş haldeyken 5v luk standart micro usb yi üstten bağla. 480mah akımı var kabaca 0.5 /1 yada 2 amperlik 5v luk adaptörüne yada direk pcnin usb portuna bağlayıp pilsiz oynayabilirsin.. yada benim gibi powerbanke bağlarsın. ,)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…