Newke Kilopat Katılım 9 Mart 2018 Mesajlar 407 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2019 #1 Arkadaşlar sizce PUBG Xbox One alınır mı? Çok kararsız kaldım.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 3 Mart 2019 #2 Bence alınmaz.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2019 #3 Youtube'da S ile oynayan yabanci birini izlemistim. Alinir. Hatta ben o videoyu izledikten sonra S almaya karar verdim ve yazin alacagim. One S al alacasan. One alinmaz cok eskidi.
Youtube'da S ile oynayan yabanci birini izlemistim. Alinir. Hatta ben o videoyu izledikten sonra S almaya karar verdim ve yazin alacagim. One S al alacasan. One alinmaz cok eskidi.
H Hocam Hectopat Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 773 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İfrit - Zebani 3 Mart 2019 #4 Bencede alınmaz. Bilgisayarda ki kadar rahat oynanmaz diye düşünüyorum. Tek iyi yanı daha ucuz olması.
Bencede alınmaz. Bilgisayarda ki kadar rahat oynanmaz diye düşünüyorum. Tek iyi yanı daha ucuz olması.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.664 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2019 #5 Hocam dedi: Bencede alınmaz. Bilgisayarda ki kadar rahat oynanmaz diye düşünüyorum. Tek iyi yanı daha ucuz olması. Genişletmek için tıkla... Klavye ve mause desteği var.
Hocam dedi: Bencede alınmaz. Bilgisayarda ki kadar rahat oynanmaz diye düşünüyorum. Tek iyi yanı daha ucuz olması. Genişletmek için tıkla... Klavye ve mause desteği var.
H Hocam Hectopat Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 773 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İfrit - Zebani 3 Mart 2019 #6 Bunu bilmiyordum, o zaman Xbox her türlü daha iyi