Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.230 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #1 CDli Xbox One S 1 TB alacağım yarın all Digital ile arasındaki fark nedir? CDli versiyonda internet üzerinden oyun oynayabilir miyim? Mesela eFootball 2024 oyununu dijital olarak indirip oynamak istiyorum gibi.
CDli Xbox One S 1 TB alacağım yarın all Digital ile arasındaki fark nedir? CDli versiyonda internet üzerinden oyun oynayabilir miyim? Mesela eFootball 2024 oyununu dijital olarak indirip oynamak istiyorum gibi.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.531 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 9 Temmuz 2024 #2 Xhaka dedi: CDli versiyonda internet üzerinden oyun oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet. Xhaka dedi: Mesela eFootball 2024 oyununu dijital olarak indirip oynamak istiyorum gibi. Genişletmek için tıkla... Xbox One sürümü var ise evet. Xhaka dedi: CDli Xbox One S 1 TB alacağım yarın all Digital ile arasındaki fark nedir? Genişletmek için tıkla... All Digital disk okuyamaz. Farkı bu.
Xhaka dedi: CDli versiyonda internet üzerinden oyun oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet. Xhaka dedi: Mesela eFootball 2024 oyununu dijital olarak indirip oynamak istiyorum gibi. Genişletmek için tıkla... Xbox One sürümü var ise evet. Xhaka dedi: CDli Xbox One S 1 TB alacağım yarın all Digital ile arasındaki fark nedir? Genişletmek için tıkla... All Digital disk okuyamaz. Farkı bu.
Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.230 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #3 Merdt dedi: Evet. Xbox One sürümü var ise evet. All digital disk okuyamaz. Farkı bu. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam peki Epic Games hesabımdaki oyunları oynayabilir miyim? Farming SIM22 Fall Guys gibi oyunları.
Merdt dedi: Evet. Xbox One sürümü var ise evet. All digital disk okuyamaz. Farkı bu. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam peki Epic Games hesabımdaki oyunları oynayabilir miyim? Farming SIM22 Fall Guys gibi oyunları.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.531 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 9 Temmuz 2024 #4 Xhaka dedi: Eyvallah hocam peki Epic Games hesabımdaki oyunları oynayabilir miyim? Farming SIM22 Fall Guys gibi oyunları. Genişletmek için tıkla... Konsolda Epic Games olup olmadığını bilmiyorum. Varsa da konsol sürümleri ile bilgisayar sürümleri farklıdır muhtemelen.
Xhaka dedi: Eyvallah hocam peki Epic Games hesabımdaki oyunları oynayabilir miyim? Farming SIM22 Fall Guys gibi oyunları. Genişletmek için tıkla... Konsolda Epic Games olup olmadığını bilmiyorum. Varsa da konsol sürümleri ile bilgisayar sürümleri farklıdır muhtemelen.
Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.230 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #5 Merdt dedi: Konsolda Epic Games olup olmadığını bilmiyorum. Varsa da konsol sürümleri ile bilgisayar sürümleri farklıdır muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Eyvallah.
Merdt dedi: Konsolda Epic Games olup olmadığını bilmiyorum. Varsa da konsol sürümleri ile bilgisayar sürümleri farklıdır muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Eyvallah.
deltawrp Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 550 Çözümler 2 10 Temmuz 2024 #6 Xhaka dedi: Eyvallah. Genişletmek için tıkla... Epic Games yok hocam oynamak istediğiniz oyunları ayrıyeten satın almanız gerek.
Xhaka dedi: Eyvallah. Genişletmek için tıkla... Epic Games yok hocam oynamak istediğiniz oyunları ayrıyeten satın almanız gerek.