Çözüldü Xbox One S 1TB ile PS4 takas edilmeli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tadashi00

Megapat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi bende Xbox One s 1TB var. Hemen hemen 1 yıl daha garantisi var çok çok az oynadım. Birisi yazdı 3 oyun varmış PS4 konsolunda oyunlar hunter world delux Edition, street fighter arcade delux Edition tüm DLC'ler ve Dark Souls 3. Bendeki konsolda oyun yok. Tek kol 2 konsol da sizce takas etmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
PS4 Exclusive oyunları yoksa ve almayı düşünmüyorsanız gereksiz bir takas olur. Game Pass artısı var çünkü Xbox tarafında. Exclusive oyunlarını oynayacağım derseniz orası ayrı.
Başlıkta belirttiğim gibi bende Xbox One s 1TB var. Hemen hemen 1 yıl daha garantisi var çok çok az oynadım. Birisi yazdı 3 oyun varmış PS4 konsolunda oyunlar hunter world delux Edition, street fighter arcade delux Edition tüm DLC'ler ve Dark Souls 3. Bendeki konsolda oyun yok. Tek kol 2 konsol da sizce takas etmeli miyim?
Bende PS4 Slim var. 6 ay kullanıldı. Artı olarak yanında Red Dead Redemption 2 oyunu veriyorum. Takas etmek isterseniz konuşabiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı