Xbox One S 1TB ve PS4 SLIM500 GB takas edilmeli mi?

CaperKeys

Centipat
Daha fazla  
Adamda kutu fatura var. BİM'den alınmış 2024't. Benimki ise 2019 üretimi. O bir orijinal kol verecek. Ben de bir orijinal kol vereceğim. Sizce yapılır mı? Mantıklı mı?

Yani bir sıkıntısı yoksa takas olur bir şey soracağım cihazınız dijital versiyon mu CDli mi?

Adamda kutu fatura var. BİM'den alınmış 2024't. Benimki ise 2019 üretimi. O bir orijinal kol verecek. Ben de bir orijinal kol vereceğim. Sizce yapılır mı? Mantıklı mı?
Hangi konsolun oyunlarının sizi çektiği belirleyici unsur bence.

Durduk yere aranmak gibi geldi. Xbox tarafında kaliteli exclusive oyun neredeyse yok denecek kadar az. Eğer ölüp bittiğiniz bir oyun yoksa bence uğraşmaya değmez.

Bence PS4 güzel bir konsol oyun alacak paranız varsa eğer yoksa satıp üstüne biraz daha ekleyip Series S alın.

Hocam şahsen ben PS4'ü tercih ederdim PS oyuncusu olduğum için aralarında depolama olarak büyük fark var 1 TB daha tatlı gelebilir marka seçimi yapmalısın bence. Ancak PS'nin 2. el i çok hızlıdır şahsen PS3'ümü bile ilana koyduğum gece sattım o yüzden Xbox satmak istediğinizde elinizde patlayabilir.

Hocam benim de şahsi planım setup kurmak 4le beraber 4 artık yavaş yavaş kırıldığı için istiyorum ki kırılınca yeni nesil oyunları kolayca oynamak zaten Xbox 2 aydır ilanda satamadım tek üzüntüm Xbox kolu olur

PS4'ü alıp oyunları bitirip Series S ile takaslayın derim.

O zaman en mantıklısı takas hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…