Satılık Xbox One S 1TB

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
Yer
Selim
Daha fazla  
Meslek
Selim
CD girişi mevcuttur yani dijital sürüm değil hocam.
Çok temiz kullanıldı, bilgisayarım olmadığı için almıştım bunu ama artık salonda vakit geçiremediğim ve bilgisayarımda olduğundan hiç kullanmıyorum öyle boş boş duruyor.
Kutusu duruyor kutusu ile verebilirim ama garantisi yok diye biliyorum, garantisizdir de hiçbir sorun yaşamazsınız testini de yapabiliriz görüntülü elden verince de yapabiliriz.
Elden alacak olursa ödemeyi verirken alabilirim, onun dışında kargolu da kargoya vermeden önce isterim ya da güvence için sarı siteye ilan koydurup oradan da alabilirsiniz.
Kollarını vermeyeceğim birini aktif olarak bilgisayarımda kullanıyorum diğeri de ufakta olsa sorunlu abim üzerime oturduğundan beri sol analog kısmı yukarı kayıyor, oyunlarda çok fark edilmiyor da hassasiyetli şeylerde Netflix'te vs. gıcık edebiliyor.
Fiyatlar sarı sitede yanlış göz gezdirmediysen 5000 TL civarlarında kollu ürünler.
Ben fiyat olarak 4000 TL düşünüyorum. Gerçek anlamda temiz ve seyrek kullandığım cihaz oldu öyle boş boş televizyon rafında durdu, ciddi alacak arkadaşla fiyat pazarlığı da mümkündür.

O bahsettiğim sol analog'u yukarı kayan kolu da vermeye karar verdim, fiyatta değişiklik yok 4000 yine.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…