Xbox One S 2.el kaç TL eder?

KomoG2M

Hectopat
Sahibindende falan 3500-4000 arası satılıyor.
Iki kumanda var her şeyi çalışıyor sadece 2 kumandadaki hareket etme çubuğundaki plastiği yendi. Kuzen tarafından. Neyse, bu arada mesela benim Microsoft hesabimda GTA 5 ve Forza Motorsport 7 var. Hesabimi versem sorun oluşur mu? Çünkü oynamam yani. Içindeki oyunlar:
  • GTA V (!)
  • Forza Motorsport 7 (!)
  • Call of Duty Ghosts.
  • Call of Duty Advanced warfare.
  • Cities Skylines.
  • Destiny 1
  • FIFA 17.
  • NBA2k15
  • Bozuk WWE2K15.
512 GB bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Plastiği yenen kolu kaça verirsin bana. Tek kolla satsan daha iyi 2. kol arada kaynayıp gidiyor. Fiyata çok etki etmez.

3200 liraya iki kollu ilan gördüm. Sizin 1 kol yenmiş, oradan 500 lira çıkarsak etti 2700. oyunları dahil edersek 3400-3500 gibi bir fiyata rahat satabilirsiniz diye düşünüyorum.

3200 liraya iki kollu ilan gördüm. Sizin 1 kol yenmiş, oradan 500 lira çıkarsak etti 2700. oyunları dahil edersek 3400-3500 gibi bir fiyata rahat satabilirsiniz diye düşünüyorum.
Hocam iki kol da yenmiş .d

Hocam rahat satmak önemli değil 1 aya gitse yeter

Hocam iki kol da yenmiş. D

Hocam rahat satmak önemli değil 1 aya gitse yeter.

Sadece analog tuşları yendiyse internetten alıp değiştirebilirsiniz. burada 17 liraya satılıyor 2 adet analog. Bundan 2 adet sipariş verip 2 kolun da analoglarını değiştirip daha yüksek bir fiyata koyabilirsiniz.

Kollları yapıp 4000'e ilana koyup pazarlık vardır yazarsın. 3800-3900 gibi bir fiyata satarsın.
Gta v ve fm7 hakkinda ne düşünüyorsunuz onlari versem hesabimi olur mu?

Oyunlarin toplam değeri 500u gecer aldığımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…