Selamlar, ikinci el aldığım Xbox One S cihazımın depolaması yeterli gelmiyordu.(500GB) Harici bir HDD bağlantısı yapmak istedim fakat dışarıda fazlalık oluşturması hoşuma gitmedi. İçini açıp biraz düşündüğümde USB soketinden kablo çekip cihaz içine bir yere montaj yapmak aklıma geldi. Kolları sıvadım ve sonuç ortada. Kasa sorunsuz kapandı.
Selam, ikinci el aldığım Xbox One S cihazımın depolaması yeterli gelmiyordu.(500GB) harici bir HDD bağlantısı yapmak istedim fakat dışarıda fazlalık oluşturması hoşuma gitmedi. İçini açıp biraz düşündüğümde USB soketinden kablo çekip cihaz içine bir yere montaj yapmak aklıma geldi. Kolları sıvadım ve sonuç ortada. Kasa sorunsuz kapandı.
Neden bozuluyor? Ha dışardaki USB'ye takmışsınız ha içeriye soket yapmışsınız. Farkı nedir? Bozulmazsa bana bir aylık Ultimate üyelik alır mısınız bozulursa da ben size bedelini atayım.
Neden bozuluyor? Ha dışardaki USB'ye takmışsınız ha içeriye soket yapmışsınız. Farkı nedir? Bozulmazsa bana bir aylık Ultimate üyelik alır mısınız bozulursa da ben size bedelini atayım.
Hocam 1 haftaya bozulacak. Ama oynamazsaniz oyun bozanlik yaparsaniz bir şey olmaz. Bozuldugundada aciklarim neden oldugunu. O değilde iddaya var misin?
Hocam 1 haftaya bozulacak. Ama oynamazsaniz oyun bozanlik yaparsaniz bir şey olmaz. Bozuldugundada aciklarim neden oldugunu. O değildi iddaya var misin?