Detret Picopat Katılım 5 Kasım 2024 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #11 boylegitmenolur dedi: Birçok defa baktım ama nasıl yapacağımı bulamadım. Rica etsem sen atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Özel mesaj kapalıymış bende forumda yeniyim tam bilmiyorum ama sizin açtığınız bir konudan konuşabiliriz isterseniz.
boylegitmenolur dedi: Birçok defa baktım ama nasıl yapacağımı bulamadım. Rica etsem sen atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Özel mesaj kapalıymış bende forumda yeniyim tam bilmiyorum ama sizin açtığınız bir konudan konuşabiliriz isterseniz.
boylegitmenolur Femtopat Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #12 Detret dedi: Özel mesaj kapalıymış bende forumda yeniyim tam bilmiyorum ama sizin açtığınız bir konudan konuşabiliriz isterseniz. Genişletmek için tıkla... Açtım mesaj kısmını yazabilir misiniz?
Detret dedi: Özel mesaj kapalıymış bende forumda yeniyim tam bilmiyorum ama sizin açtığınız bir konudan konuşabiliriz isterseniz. Genişletmek için tıkla... Açtım mesaj kısmını yazabilir misiniz?
Detret Picopat Katılım 5 Kasım 2024 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #13 boylegitmenolur dedi: Açtım mesaj kısmını yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yok yazamıyorum.
boylegitmenolur dedi: Açtım mesaj kısmını yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yok yazamıyorum.
boylegitmenolur Femtopat Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #14 Detret dedi: Yok yazamıyorum. Genişletmek için tıkla... İnstagram @tevfikcaliskann yazabilir misin? Birkaç yerden bilgi edindim de. Siz de ben de aynı durumdayız. Apex 4 ve vader 4 pro arasında kaldık. Araştırmama tek devam etmekte çok zorlanıyorum.
Detret dedi: Yok yazamıyorum. Genişletmek için tıkla... İnstagram @tevfikcaliskann yazabilir misin? Birkaç yerden bilgi edindim de. Siz de ben de aynı durumdayız. Apex 4 ve vader 4 pro arasında kaldık. Araştırmama tek devam etmekte çok zorlanıyorum.