Xbox One S açılmıyor

Tesian1

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün 2.el Xbox One S aldım ve gece yaklaşık 2 saat kadar Forza 4, 1 saat kadar da Rainbow oynadıktan sonra arkada oyun yükleniyorken Xbox'ı kapattım. Yani gece boyu oyun yüklendi. Sabah uyandığımda, açmaya çalıştığımda Xbox'ın tuşuna bastıktan sonra bip sesinin ardında 5-10 saniyede 1 bip sesi geldi. Ve yeşil Xbox ekranı geldi fakat daha ilerlemedi. Ardından kapatıp açınca bu seferde HDMI'da göremedim. Daha garantisi devam ediyor garantiye versem bana yeni bir Xbox verirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar dün 2.el Xbox One S aldım ve gece yaklaşık 2 saat kadar Forza 4, 1 saat kadar da Rainbow oynadıktan sonra arkada oyun yükleniyorken Xbox'ı kapattım. Yani gece boyu oyun yüklendi. Sabah uyandığımda, açmaya çalıştığımda Xbox'ın tuşuna bastıktan sonra bip sesinin ardında 5-10 saniyede 1 bip sesi geldi. Ve yeşil Xbox ekranı geldi fakat daha ilerlemedi. Ardından kapatıp açınca bu seferde HDMI'da göremedim. Daha garantisi devam ediyor garantiye versem bana yeni bir Xbox verirler mi?

Aynısı bende de olmuştu ancak fişi çekip tekrardan açtığımda Xbox açılmıştı.
Xbox'ın İngiltere sitesinde bu sorunla ilgili Xbox düğmesine 5 saniye basmanız ardından da 30 saniyeden daha uzun bir süre fişten çekmenizi önermiş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı