omrcetin Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 487 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #11 Arada çok fazla fiyat farkı var mümkün değil pek... One S benim gibi biri için muhtemelen idare eder.
Arada çok fazla fiyat farkı var mümkün değil pek... One S benim gibi biri için muhtemelen idare eder.
Abdullah BİLEN Megapat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 446 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #12 Bence bu Bulgaristan'dan falan getirtilenleri alabilirsiniz 4K civarına bir sürü var, kutusuda açılmamış TR garantisi de var. Çok güzel alınır oynanır. Yaza bende ucuza almayı düşünüyorum.
Bence bu Bulgaristan'dan falan getirtilenleri alabilirsiniz 4K civarına bir sürü var, kutusuda açılmamış TR garantisi de var. Çok güzel alınır oynanır. Yaza bende ucuza almayı düşünüyorum.
omrcetin Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 487 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #13 Nasıl yani? Ben bir tanıdık vasıtası ile Bulgaristan'dan getirtmeyi de düşündüm ama yaz gibi sanırım.
Nasıl yani? Ben bir tanıdık vasıtası ile Bulgaristan'dan getirtmeyi de düşündüm ama yaz gibi sanırım.
Z zdarkz Femtopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #14 omrcetin dedi: Nasıl yani? Ben bir tanıdık vasıtası ile Bulgaristan'dan getirtmeyi de düşündüm ama yaz gibi sanırım. Genişletmek için tıkla... xbox one s cok guzel bir konsol alina biril
omrcetin dedi: Nasıl yani? Ben bir tanıdık vasıtası ile Bulgaristan'dan getirtmeyi de düşündüm ama yaz gibi sanırım. Genişletmek için tıkla... xbox one s cok guzel bir konsol alina biril