Xbox One S alınır mı?

ipucu

Hectopat
Öğrenciyim daha hesaplı olduğu için PS4'ümü satıp Xbox almayı planlıyorum. Geriye uyumluluğu beni cezbediyor Far Cry 3, Mafia 2 gibi oyunları tekrardan oynamak istiyorum. Xbox One S kasma yapar mı? Xbox One X şart mı? PUBG, FIFA 18 ve Battlefield 1 serverları dolu mu? Ne gibi ayrıcalıkları var? Bu sorularımı yanıtlarsanız çok mutlu olurum. Teşekkür ederim.

PS4'ün varsa Xbox One S'ye bulaşma ps4 den pek bir farkı yok ama alacaksan One X almalısın yeryüzündeki en güçlü ve grafikleri en yüksek konsol hatta bilgisayardaki grafiklere yakın diyebilirim. PUBG sadece Xbox'ta ancak şu anda 30 fps veriyor ve çok kasıyor oynanmayacak kadar berbat,X olan modeli en çok ise 4K'da belli ediyor 1080p de o kadar değil ancak almışken X al yoksa ps4 kullanmaya devam et.

Düz Xbox One + Kinect kullanıcısıyım. Insider Xbox sürümlerini kullanıyorum ayrıca konsolda. Geriye dönük uyumluluk çok güzel bir şekilde çalışıyor. Game Pass ve Gold üyelikle birleştirince çok ciddi bir oyun kütüphanesine çok cüzi fiyatlarla erişebiliyorsun. Birde bunların üstüne ek EA Access alınca tadından yenmiyor. :)

Geriye dönük uyumlulukta bilgi vermekten kaçınmayayım, çalışan oyunlar özellikle tekrardan elden geçirilmiş ve grafik ayarları arttırılmış oyunlar. Örneğin Forza Horizon 1'in X360 üzerinde çalışan orijinal grafik kalitesi ile XOne üzerinde geriye dönük uyumluluk ile çalışması arasında dağlar kadar fark var. İşin güzel tarafı ise X360 oyunlarını oynarken X360 menüsüne erişebiliyor olmanız ve X360 oyunlarını X360 kullanıcıları ile birlikte online oynayabiliyor olmanız.

Xbox One X kısmına eğer o parayı biriktirebilirim, alacağım konsol beni uzun yıllar götürsün diyorsan gözün kapalı tercih et derim. Ama yok konsolda Ultra grafik aramıyorum diyorsan One S veya One işini fazlasıyla görecektir. PS4'den geçiş konusunda Exclusive takıntılı birisi değilsen sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum.

PUBG deneyimleyemedim daha ama şuanda sadece Insider kullanıcılarına açık olan Fortnite (kapalı betada daha), Fifa 18 ve BF1 sunucuları dolu. Trink diye sunucu/oyuncu bulup çok oyunculu oynayabiliyorsunuz. Hatta geriye dönük uyumluluğa sahip çok oyunculu tüm oyunlarda bile oyuncu bulabiliyorsunuz.

Ps4 ve xbox one s sistemlerini kullandım ve ikisindende çok memnun kaldım. Eğer sevgilinle oynayacaksan ne tür oyunları sevdiğine karar vermen gerek daha çok eğlence ve hikaye istiyorsan ps4 daha çok multiplayer fps veya pubg gibi bir oyun istiyosan xbox one s öneririm. yani kişiden kişiye değişir bu arada azcık ayrıntıya giriyim ps4 ün ve xbox un kolunu çok kullandım. ps4 ün analoglar yırtılmaya başladı ve tuşlar üzerindeki boyalar çıkmaya başladı ama xbox ta böyle bir sıkıntı yok.ama söyle bir sıkıntı varki xbox un kolu pille çalışıyor şarjlı yapmak için yaklaşık 50tllik bir set alman gerekiyor. bana göre senin ps4 alman gerek oyunlar xbox a göre daha pahalı fakat yinede değer fakat küçük yaştaki ortalama 14 yaşındaki kişilere xbox oneriyorum umarım yardımcı olmuşumdur

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı