Xbox One S All Digital alınır mı?

Semih cem

Hectopat
All Digital almayı düşünüyorum ama bir şeyi anlamadım. Şimdi Microsoft kendi sitesinde veya Hepsiburada vb. sitelerde Xbox One oyunlar var fakat DVD olarak mı kod olarak mı geldiğini anlamadım aydınlatsın biri.

Son düzenleyen: Moderatör:
All Digital almayı düşünüyorum ama bir şeyi anlamadım. Şimdi Microsoft kendi sitesinde veya Hepsiburada vb. sitelerde Xbox One oyunlar var fakat DVD olarak mı kod olarak mı geldiğini anlamadım aydınlatsın biri.

DVD olarak olabilir. Satıcıya bak. Ürünün yorumlarına bak.

Zaten ben Xbox ONE kullanırken hiç kutulu almadım. Hep dijital. Hem çok ucuz. Kardeşlik ile çok ucuza alınıyor. Zaten All Digital'in olayı bu.

Hocam genel olarak artık oyunlar digitale yöneldi. Normal modelde 4K blu-ray sürücü var ve sadece 4K film oynatır. Oyun desteği sunmaz. Digital versiyon alırsanız bu seçenek olmayacak. Hafıza yetmez ise harici HDD ile hafıza yükseltebilirsiniz.

G2A gibi platformlardan kod olarak oyun satın alabilirsiniz. Microsoft Store zaten dijital satar orda sıkıntı yok. Hem her zaman Game Pass gibi bir opsiyonunuz da olacaktır oyun kütüphanesi oldukça iyi. S de iyi konsoldur alırsanız pişman olmazsınız diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı