All Digital almayı düşünüyorum ama bir şeyi anlamadım. Şimdi Microsoft kendi sitesinde veya Hepsiburada vb. sitelerde Xbox One oyunlar var fakat DVD olarak mı kod olarak mı geldiğini anlamadım aydınlatsın biri.
All Digital versiyon iyidir. Hepsiburada genellikle kutulu gönderir senin işine yaramaz yani ancak Microsoft'tan alırsan direkt hesabına eklenir. Ancak Gamepass ve EA Access gibi iki büyük avantajı varken Hepsiburada gibi sitelere bakmazsın bile.
All Digital almayı düşünüyorum ama bir şeyi anlamadım. Şimdi Microsoft kendi sitesinde veya Hepsiburada vb. sitelerde Xbox One oyunlar var fakat DVD olarak mı kod olarak mı geldiğini anlamadım aydınlatsın biri.
Hocam genel olarak artık oyunlar digitale yöneldi. Normal modelde 4K blu-ray sürücü var ve sadece 4K film oynatır. Oyun desteği sunmaz. Digital versiyon alırsanız bu seçenek olmayacak. Hafıza yetmez ise harici HDD ile hafıza yükseltebilirsiniz.
G2A gibi platformlardan kod olarak oyun satın alabilirsiniz. Microsoft Store zaten dijital satar orda sıkıntı yok. Hem her zaman Game Pass gibi bir opsiyonunuz da olacaktır oyun kütüphanesi oldukça iyi. S de iyi konsoldur alırsanız pişman olmazsınız diye düşünüyorum.