One S değil de, One X alın. One S çok güçsüz.
One S'in normal One olan versiyonundan farkı sadece CPU saat hızı (?) idi. Normal One'da çoğu oyunu 960-720P açıyor deniliyor.
One X daha güçlü. İdeal olanı. 200 Dolar ona vereceğime, indirimleri kovalar Amazon'dan veyahut mağazalardan 300 dolara PS4 bulurum. Hazır, 5'i geliyor zaten. Fiyatlar daha da iner.
Yanlış bilgilendirme. Xbox 360'ta hangi "yeni nesil" oyun var ki 1080P açıyor? Fifa 14 falan diyecek olursanız, o oyunların da detay seviyesi dönemin çıkmış Last of Us'ı kadar değil işte...Xbox 360 bile her oyunu 1080 - 900p açıyor. Adam hemen alacak işte. Gayet de güzel all digital modeli.
Xbox 360'ta hangi "yeni nesil" oyun var ki 1080P açıyor?
Bu videoda, "açıklama" kısmında Xbox One'ın 900P 30 FPS oynattığı yazılırken, PS4'ün 1080P 30 FPS oynattığı yazıyor. Dönemin baba oyunlarından Batman: Arkham Knight. Cevabınızı bekliyorum.
Yanlış bilgilendirme. PS4 PRO, 4K'ya upscale ederken, 1080P görüntüyü native dediğimiz, doğal şekilde gösterir. PS4 PRO'yu upscale için örnek gösterdim. Çünkü örneği budur. Xbox One X'te açmış olduğunuz 1080P görüntü upscale değildir.Zaten konsollar sunulan görüntüyü üretmez. Upscale ile oyuncuyu kandırır.
Yanlış bilgilendirme. PS4 PRO, 4K'ya upscale ederken, 1080P görüntüyü native dediğimiz, doğal şekilde gösterir. PS4 PRO'yu upscale için örnek gösterdim. Çünkü örneği budur. Xbox One X'te açmış olduğunuz 1080P görüntü upscale değildir
Güç çoğu şeyi ifade ediyor. Adam gidip Batman: Arkham Knight'ı aldığında 900P mi oynasın? Neden 1080P oynamasın ki? Üstelik 100 Euro daha fazla verecek.
Xbox 360'ta hangi "yeni nesil" oyun var ki 1080P açıyor? Fifa 14 falan diyecek olursanız, o oyunların da detay seviyesi dönemin çıkmış Last of Us'ı kadar değil işte...
Yurt dışı fiyatlarından bihaber olduğunuz da gün gibi aşikar. İndirimlerde PS4 her zaman olmasa da genellikle 300 Euro'ya düşmüştür. Bunun için "Ultra indirim"e kesinlikle gerek yoktur.
Ben kaç kere gördüm Amazon'da düştüğünü.
One S değil de, One X alın. One S çok güçsüz.
Ben sizin Xbox 360 bile çoğu oyunu 960P-1080P sözü için cevap bekliyordum.
Üstteki sözünüzde genellemişsiniz. "Konsollar görüntüyü upscale eder ve oyuncuları böylece kandırır." Şimdi de tabiri caizse tükürdüğünüzü yalamışsınız. Xbox One'ın güçlü oyunlarda 1080P verdiği çok azdır. Baba oyunlara bakabilirsiniz.GTA 5'in ilk haline downgrade diyen bir adamla tartışacak değilim. PS4 almasına da karşı değilim hatta destekliyorum. Karşı olduğum kısım Xbox One X alıp 300 euro fazla vermesi. Ben yukarıdaki mesajımda Xbox One X'in neden alınmayacağını açıkladım.
Yanlış bilgilendirme dediğin şeyi bir daha oku, sunulan görüntüyü vermez demiştim. Xbox One X'in ve PS4 Pro'nun olayı 4K ve konsollar 4K vermiyor, 1080'i upscale ediyor. PS4 Pro'nun native 4K 60FPS verdiği tek oyun Ni no kuni'nin remastered sürümüdür.
PS4 ve Xbox One'ın özelliği 1080P'dir fakat native 1080P verdikleri oyun sınırlıdır.
Xbox 360 gerçekten de her oyunda 900 - 1080P arası verir. Yeni nesil oyunlar downgrade edilip 1080P çalışacak hale getirilir.
Daha önce konsol aldın mı? Makineyi almak işin sadece başlangıcıdır. Oyunların fiyatlandırılmasında Xbox gani gani öndedir.
Eskimeye başlamış 8. nesil için bu kadar harcama yapmak mantık çerçevesinde değildir.
Xbox 360, GTA V'i 20 FPS'te oynatıyor. Görüntü farkı da arada "downgrade" gibi duruyor. Kendiniz bakabilirsiniz. Hatta ve hatta tearing de oldukça fazladır. Gidin, kendi gözlerinizle görün. Tearing'den dahi oynayamayabilirsiniz
"Xbox 360 hangi oyunu 1080P oynatıyor?" Baba oyunları gösterin bakalım.
Konu sahibi arkadaş, oyunlar için bütçesini söylememiş. PS4 dedim, arkasındayım.
Az önceki cevabınızda düşündüm ama şu an kesin bir karar verdim: Gerçekten kitap okumalısınız. Yoksa şu yazdıklarınız nedir ki?
Üstteki sözünüzde genellemişsiniz. "Konsollar görüntüyü upscale eder ve oyuncuları böylece kandırır." Şimdi de tabiri caizse tükürdüğünüzü yalamışsınız. Xbox One'ın güçlü oyunlarda 1080P verdiği çok azdır. Baba oyunlara bakabilirsiniz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.