@317678 , ben size ne söylemişim; siz bana ne cevap vermişsiniz?
Gerçekten, yazdıklarınızı okurken duraksadım. Ben demişim ki, "Xbox One, çoğunlukla oyunları 960P-720P oynatır."
Videolarımı atmışım. Kanıtlamışım.
Bir de yorumuma gülücük atıp, videoda 900P-1080P'nin fark edilemediğini söylemişsiniz. Burada da ben gülüyorum size. Aynı, 1080P-1440P karşılaştırmasındaki "Fark yok kardeşim." diyen kişiler gibisiniz. Yani, ya hayatınızda 1080P monitör kullanmamışsınızdır diyorum; ya da trollüne yazdığınızı düşünüyorum. Oynadığınız oyunu önce 960P oynayın, sonra 1080P'ye alın. Bakalım, arada gözle ayırt edilemeyecek bir fark mı varmış?
Güç çoğu şeyi ifade ediyor. Adam gidip Batman: Arkham Knight'ı aldığında 900P mi oynasın? Neden 1080P oynamasın ki? Üstelik 100 Euro daha fazla verecek.
Yurt dışı fiyatlarından bihaber olduğunuz da gün gibi aşikar. İndirimlerde PS4 her zaman olmasa da genellikle 300 Euro'ya düşmüştür. Bunun için "Ultra indirim"e kesinlikle gerek yoktur.
Ben kaç kere gördüm Amazon'da düştüğünü.
Zaten konsollar sunulan görüntüyü üretmez. Upscale ile oyuncuyu kandırır.
Yanlış bilgilendirme. PS4 PRO, 4K'ya upscale ederken, 1080P görüntüyü native dediğimiz, doğal şekilde gösterir. PS4 PRO'yu upscale için örnek gösterdim. Çünkü örneği budur. Xbox One X'te açmış olduğunuz 1080P görüntü upscale değildir.
Sizinle cidden tartışmaya girmeyeceğim. Benim yazdıklarımla, sizin yazdıklarınız arasında çok fark var. Ben sizin Xbox 360 bile çoğu oyunu 960P-1080P sözü için cevap bekliyordum. Xbox One'ın "güçsüz" bir konsol olduğu ile ilgili cevabınızı bekliyordum. Gelmişsiniz, hikâye anlatmışsınız. Konumuz, sanat tasarımı değil!..
Önce yazdıklarımı okuyup, anlayıp sonra da yazmanı şiddetle tavsiye ederim. Zira yazdıkça batıyorsunuz ve de gülünç bir duruma düşüyorsunuz...