Xbox One S All Digital Edition açılmıyor

Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 1,5 ay önce bir konsol aldım. Xbox One S All Digital Edition modeli. Konsol geldiğinde kurulumunu yaptım, her şey normaldi. Yazılımını güncelledi, kolu güncelledi. Sonunda ana ekranı gördüm. 1 ay boyunca sorunsuz oyun oynadım, her şey yine normaldi ama bir süre sonra konsolu açamadım. Yaklaşık 5 saniye konsolun ışığı beyaz yanıyor ve sonra sönüyor. Görüntü de gelmiyor. Akıllı bir TV'de çalıştırdığımda yeterli güç yok benzeri bir uyarı alıyorum. İçindeki kabloyu kullandım oysa ama yine orijinal kablodan farklı bir tane takmama rağmen hata veriyor. Arada bir açılıyor. 30 dk sonra kapanıyor. Bir kere açıldı, ben de hemen fabrika ayarlarına sıfırladım. Hata devam etti. Ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yaklaşık 1,5 ay önce bir konsol aldım. Xbox One S all digital Edition modeli. Konsol geldiğinde kurulumunu yaptım, her şey normaldi. Yazılımını güncelledi, kolu güncelledi. Sonunda ana ekranı gördüm. 1 ay boyunca sorunsuz oyun oynadım, her şey yine normaldi ama bir süre sonra konsolu açamadım. Yaklaşık 5 saniye konsolun ışığı beyaz yanıyor ve sonra sönüyor. Görüntü de gelmiyor. Akıllı bir TV'de çalıştırdığımda yeterli güç yok benzeri bir uyarı alıyorum. İçindeki kabloyu kullandım oysa ama yine orijinal kablodan farklı bir tane takmama rağmen hata veriyor. Arada bir açılıyor. 30 dk sonra kapanıyor. Bir kere açıldı, ben de hemen fabrika ayarlarına sıfırladım. Hata devam etti. Ne yapmam gerek?

Garantiye yollayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı