Nevzat19051 Picopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, 3000TL bütçem var 2.el Xbox almak istiyorum. Uygun olarak Xbox One S modellerini gördüm garantili olanları alacağım. Sizce Xbox One S alınır mı? Eski bir model mi acaba? Pes Battlefield serilerini oynayacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2022
Merhaba arkadaşlar, 3000TL bütçem var 2.el Xbox almak istiyorum. Uygun olarak Xbox One S modellerini gördüm garantili olanları alacağım. Sizce Xbox One S alınır mı? Eski bir model mi acaba? Pes Battlefield serilerini oynayacağım.
Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.514 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #2 Alınır. Eski olabilir fakat iş görür.
Nevzat19051 Picopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #3 Crexyyy dedi: Alınır. Eski olabilir fakat iş görür. Genişletmek için tıkla... Kasma donma vs olur mu hocam
Crexyyy dedi: Alınır. Eski olabilir fakat iş görür. Genişletmek için tıkla... Kasma donma vs olur mu hocam
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #4 Bende eskiden vardı. Yeni nesil oyunlarda 60 FPS rahat oynatıyordu. Hatta dün oynadım bi arkadaşımda. Battlefield ve Pes oynadık ve FPS değerleri normaldi.
Bende eskiden vardı. Yeni nesil oyunlarda 60 FPS rahat oynatıyordu. Hatta dün oynadım bi arkadaşımda. Battlefield ve Pes oynadık ve FPS değerleri normaldi.
Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.514 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #5 Nevzat19051 dedi: Kasma donma vs olur mu hocam Genişletmek için tıkla... Olmaz. Sorunlu bir cihaz olursa olur anca.
Nevzat19051 dedi: Kasma donma vs olur mu hocam Genişletmek için tıkla... Olmaz. Sorunlu bir cihaz olursa olur anca.
Nevzat19051 Picopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #6 Yavuz_Çetin dedi: Bende eskiden vardı. Yeni nesil oyunlarda 60 FPS rahat oynatıyordu. Hatta dün oynadım bir arkadaşımda. Battlefield V'e Pes oynadık ve FPS değerleri normaldi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam Yavuz_Çetin dedi: Bende eskiden vardı. Yeni nesil oyunlarda 60 FPS rahat oynatıyordu. Hatta dün oynadım bi arkadaşımda. Battlefield ve Pes oynadık ve FPS değerleri normaldi. Genişletmek için tıkla... Hocam Xbox One S de kod kullanarak gamepass kullanabiliyoruz değil mi ?
Yavuz_Çetin dedi: Bende eskiden vardı. Yeni nesil oyunlarda 60 FPS rahat oynatıyordu. Hatta dün oynadım bir arkadaşımda. Battlefield V'e Pes oynadık ve FPS değerleri normaldi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam Yavuz_Çetin dedi: Bende eskiden vardı. Yeni nesil oyunlarda 60 FPS rahat oynatıyordu. Hatta dün oynadım bi arkadaşımda. Battlefield ve Pes oynadık ve FPS değerleri normaldi. Genişletmek için tıkla... Hocam Xbox One S de kod kullanarak gamepass kullanabiliyoruz değil mi ?
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #7 Nevzat19051 dedi: Teşekkür ederim hocam Hocam Xbox One S de kod kullanarak gamepass kullanabiliyoruz değil mi ? Genişletmek için tıkla... Hesabınızda daha hiç Gamepass alınmadıysa kullanabilirsiniz. Ancak bir kere bile aldıysanız kullanamazsınız kodu.
Nevzat19051 dedi: Teşekkür ederim hocam Hocam Xbox One S de kod kullanarak gamepass kullanabiliyoruz değil mi ? Genişletmek için tıkla... Hesabınızda daha hiç Gamepass alınmadıysa kullanabilirsiniz. Ancak bir kere bile aldıysanız kullanamazsınız kodu.