Xbox One S almaya değer mi?

ErenDereli78

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar bütçem kısıtlı olduğu için 2. el Xbox One S almayı düşünüyorum 1750 lira civarı. Sizce bu konsolun ömrü ne kadar olur? Yeni çıkacak olan oyunları oynatma ve yazılım desteği açısından?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, iki yıl daha oyun çıkmaya devam eder. Spor oyunları daha uzun süre devam eder. Dediğiniz fiyata alınabilir. Gamepass ile iyi olur.

Bayağı götürür sizi bende PS4 aldım yani alınır evet Oyun süresi sanırım 3-4 sene gidebilir yazılım 5 seneyi bile bulabilir.

Son düzenleme:
Alınır, yanına gamepass'da alırsanız çok iyi olur.

Şuana kadar çıkmış oyunların çoğunu oynatıyor One S. Üretici oyun olarak desteğini devam ettiriyor ama 2 sene içinde keseceği söyleniyor. 2 seneden sonrası içi ileriye dönük almayı düşünüyosan hiç yönelmemelisin bence. 1750 TL fiyata bulabiliyorsan al bence o fiyata oyun olarak sana çok keyif verir.

Kullanıyorum hala tavsiye edeirm hatta 3 ay garantili cihaz al sonra servise gönder sıfırını göndersinler koları da yollar aldıktan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…