A Ahmet Arda Zobar Hectopat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2017 #1 2 tane Xbox One S Controller alıp PC'ye Bluetooth bağlamayı düşünüyorum. Ancak Microsoft'un sitesinde 2 tane aynı anda Bluetooth bağlanması CPU zorlayacağı yazıyor. Sizce kullanmalı mıyım böyle? Ryzen 5 1600'ü ne kadar zorlar?
2 tane Xbox One S Controller alıp PC'ye Bluetooth bağlamayı düşünüyorum. Ancak Microsoft'un sitesinde 2 tane aynı anda Bluetooth bağlanması CPU zorlayacağı yazıyor. Sizce kullanmalı mıyım böyle? Ryzen 5 1600'ü ne kadar zorlar?
bassholder Megapat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2017 #2 Hiç zorlamaz
A Ahmet Arda Zobar Hectopat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2017 #3 bassholder dedi: Hiç zorlamaz Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.Geç cevap verdim biraz mail gereksizlere gitmiş. Daha önce kullandın mı?
bassholder dedi: Hiç zorlamaz Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.Geç cevap verdim biraz mail gereksizlere gitmiş. Daha önce kullandın mı?
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 9 Temmuz 2017 #4 Core2Duo ile denemisler galiba.