D Dudilamasyon1 Hectopat Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 67 Yer Aydın 12 Aralık 2019 #1 Merhaba. Xbox One s Controller'ı PC'ye bağladım BT ile. Fakat bağlayınca pın'i denetleyin ve yeniden deneyin yazıyor. Anlayan yardımcı olursa çok sevinirim.
Merhaba. Xbox One s Controller'ı PC'ye bağladım BT ile. Fakat bağlayınca pın'i denetleyin ve yeniden deneyin yazıyor. Anlayan yardımcı olursa çok sevinirim.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 12 Aralık 2019 #2 Standart Micro USB şarj kablosu ile de bağlayabilirsin. Ben öyle yapıyorum, ve gayet rahat. Alacağın 25₺'ye 2 metrelik bir Micro USB kablsou olur.
Standart Micro USB şarj kablosu ile de bağlayabilirsin. Ben öyle yapıyorum, ve gayet rahat. Alacağın 25₺'ye 2 metrelik bir Micro USB kablsou olur.
D Dudilamasyon1 Hectopat Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 67 Yer Aydın 12 Aralık 2019 #3 bados123 dedi: Standart Micro USB şarj kablosu ile de bağlayabilirsin. Ben öyle yapıyorum, ve gayet rahat. Alacağın 25₺'ye 2 metrelik bir Micro USB kablsou olur. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle yapıyordum ama Bluetooth özelliğini kullanmak istiyorum biraz.PC yi TV ye bağlayınca USB kablosu çok sıkıntı yaratıyor.
bados123 dedi: Standart Micro USB şarj kablosu ile de bağlayabilirsin. Ben öyle yapıyorum, ve gayet rahat. Alacağın 25₺'ye 2 metrelik bir Micro USB kablsou olur. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle yapıyordum ama Bluetooth özelliğini kullanmak istiyorum biraz.PC yi TV ye bağlayınca USB kablosu çok sıkıntı yaratıyor.
Emretkkn Hectopat Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 218 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Aralık 2019 #4 bados123 dedi: Standart Micro USB şarj kablosu ile de bağlayabilirsin. Ben öyle yapıyorum, ve gayet rahat. Alacağın 25₺'ye 2 metrelik bir Micro USB kablsou olur. Genişletmek için tıkla... Adam kablosuz kullanmak için o kadar para verip almış zaten. O da biliyodur kablolu kullanılabileceğini.
bados123 dedi: Standart Micro USB şarj kablosu ile de bağlayabilirsin. Ben öyle yapıyorum, ve gayet rahat. Alacağın 25₺'ye 2 metrelik bir Micro USB kablsou olur. Genişletmek için tıkla... Adam kablosuz kullanmak için o kadar para verip almış zaten. O da biliyodur kablolu kullanılabileceğini.
ermank Femtopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #5 @Dudilamasyon1 reis acil ulaşabilirmisin bana? aynı sorun bende de var yardım et nasıl çözdün????
D Dudilamasyon1 Hectopat Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 67 Yer Aydın 4 Nisan 2021 #6 ermank dedi: @Dudilamasyon1 reis acil ulaşabilirmisin bana? aynı sorun bende de var yardım et nasıl çözdün??? Genişletmek için tıkla... Buradan bakabilirsiniz hocam.
ermank dedi: @Dudilamasyon1 reis acil ulaşabilirmisin bana? aynı sorun bende de var yardım et nasıl çözdün??? Genişletmek için tıkla... Buradan bakabilirsiniz hocam.