Satılık Xbox One S Controller

Makaleler
2
Merhabalar arkadaslar, yakin zamanda aldigim ve inanin kullanmaya firsat bulamadigim bir urundur. Heves ile alinip kenarda durmaktadir. Gerekli bilgiler profilimde vardir.
Lutfen Letgo profilimi inceleyiniz, 40 yorum disinda inanin bir o kadar olumlu 3-4 kati satisim olmustur. Cok sukur kimseyle bir problem yasamadim herkes aldigi urunden memnun.

Son düzenleme:
İlanda yazmışsınız ayrı satış yapmayı düşünmüyorum diye. Ben yine de şansımı deneyeyim Sadece oyun kolunu ne kadara satmayı düşünürsünüz? Bunu diğerlerine ihtiyacım olmadığı için yazıyorum umarım anlayışla karşılarsınız.

Son düzenleme:

Sadece onu hic dusunmedim, ayri satarsam elimde kalan diger urunleri satmam cok uzun surecek. Bir sure boyle set halinde satmaya devam edecegim eger satamazsam kolu isteyen ilk sizsiniz sizinle iletisim kurarim. Toplu cok avantajli degil mi? Hepsi sifir ve pil derdiniz asla olmayacak.

Evet hesapladığıma göre fiyat avantajlı ancak dediğim gibi ihtiyacım olmadığı için diğerleriyle birlikte almak istemiyorum daha önceki konuda yazmıştım sanırım yanlış anlaşıldım. Bende sattığınız pillere yakın kalitede zaten var.

Kararınızı etkilemesin ama bu aralar farklı gamepadlere göz atıyorum Monster düşünüyorum. İki hafta sonra eğer gamepad bulamazsam Monster satın alacağım, bana öyle geliyor ki siz bunu bana satamayacaksınız, yine de şimdiden alacak kişiye hayırlı uğurlu olsun

Son düzenleme:

Sadece game pad icin teklifiniz nedir? Game pad uzerinde hic dokunadigim tuslar var bu arada o kadar temiz yani ona gore teklif verirseniz cok memnun olurum.

Ne kadara satın aldığınızı bilmiyorum. Sahibinden üzerinden ilanlara baktım ortalama bir değer teklif olduğunu düşünüyorum size uygunsa en fazla 250 verebilirim.

Mail üzerinden değil de hızlıca olması amaçlı Discord hesabın varsa rica etsem sunucuma gelir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…