Napstablook Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2017 Mesajlar 2.225 Makaleler 1 Çözümler 17 2 Şubat 2018 #11 Napstablook dedi: Buradan nasıl kurulum yapacağınıza da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Buna baktınız mı? Sürprizbozan Galiba sıkıntı oldu mu diye sordunuz. Aceleci davrandım.
Napstablook dedi: Buradan nasıl kurulum yapacağınıza da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Buna baktınız mı? Sürprizbozan Galiba sıkıntı oldu mu diye sordunuz. Aceleci davrandım.
Alp Çiçek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 2.154 Makaleler 3 Çözümler 2 2 Şubat 2018 #12 Napstablook dedi: Buna baktınız mı? Sürprizbozan Galiba sıkıntı oldu mu diye sordunuz. Aceleci davrandım. Genişletmek için tıkla... Evet onu kendim görmüştüm. 3 seçenek arasından 2. ve 3.'yü kullanmak istiyorum. Bunun için sizden öneri bekliyorum.
Napstablook dedi: Buna baktınız mı? Sürprizbozan Galiba sıkıntı oldu mu diye sordunuz. Aceleci davrandım. Genişletmek için tıkla... Evet onu kendim görmüştüm. 3 seçenek arasından 2. ve 3.'yü kullanmak istiyorum. Bunun için sizden öneri bekliyorum.
Napstablook Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2017 Mesajlar 2.225 Makaleler 1 Çözümler 17 2 Şubat 2018 #13 Eğer bilgisayarınız destekliyorsa size 2. seçeneği tavsiye ederim. Çünkü daha fazla imkan var. (Örneğin aynı anda 8 tane controller desteklemesi) Son düzenleme: 2 Şubat 2018
Eğer bilgisayarınız destekliyorsa size 2. seçeneği tavsiye ederim. Çünkü daha fazla imkan var. (Örneğin aynı anda 8 tane controller desteklemesi)
Alp Çiçek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 2.154 Makaleler 3 Çözümler 2 2 Şubat 2018 #14 Napstablook dedi: Eğer bilgisayarınız destekliyorsa size 2. seçeneği tavsiye ederim. Çünkü daha fazla imkan var. (Örneğin aynı anda 8 tane controller desteklemesi) Genişletmek için tıkla... Hocam bu başka konuymuş. Aynı başlık olunca bende benimki sandım . Aynı anda 8 değil de 2 tane yeter bana. Tek istediğim herhangi bir gecikme olmadan kablosuz oynayabilmek. 2. seçenek ile bu mümkün mü?
Napstablook dedi: Eğer bilgisayarınız destekliyorsa size 2. seçeneği tavsiye ederim. Çünkü daha fazla imkan var. (Örneğin aynı anda 8 tane controller desteklemesi) Genişletmek için tıkla... Hocam bu başka konuymuş. Aynı başlık olunca bende benimki sandım . Aynı anda 8 değil de 2 tane yeter bana. Tek istediğim herhangi bir gecikme olmadan kablosuz oynayabilmek. 2. seçenek ile bu mümkün mü?
Napstablook Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2017 Mesajlar 2.225 Makaleler 1 Çözümler 17 2 Şubat 2018 #15 @Alp Çiçek Bir sıkıntı olacağını zannetmem. Son düzenleme: 2 Şubat 2018
SpaceSoldier Kilopat Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 400 Yer Pluton Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Şubat 2018 #16 Hayır almadım. Şuan ki mevcut konsolumla oynamaya alıştım.