obrigado Centipat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #1 Selam arkadaşlar, Xbox One S'in ilerleyen aylarda fiyatı düşer mi yoksa artar mı? Yorumunuz nedir?
Balkovec0 Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #2 Düşeceğini sanmıyorum.
EminBey1913 Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 800 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 580 8GB-Ryzen 5 2600-16GB DDR4 3200 Mhz RAM Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #3 obrigado dedi: Selam arkadaşlar, Xbox One S'in ilerleyen aylarda fiyatı düşer mi yoksa artar mı? Yorumunuz nedir? Genişletmek için tıkla... Düşeceğini sanmıyorum aynı şekilde One S yerine Series S bakmanızı öneririm.
obrigado dedi: Selam arkadaşlar, Xbox One S'in ilerleyen aylarda fiyatı düşer mi yoksa artar mı? Yorumunuz nedir? Genişletmek için tıkla... Düşeceğini sanmıyorum aynı şekilde One S yerine Series S bakmanızı öneririm.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.152 Makaleler 2 Çözümler 81 Yer İzmir 4 Ağustos 2024 #4 Bu zamanda böyle düşüncemi kaldı hocam ? Fiyatı düşecek hiç birşey yok aksine herşey pahalanır.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.623 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 4 Ağustos 2024 #5 CS Relboron dedi: Bu zamanda böyle düşüncemi kaldı hocam ? Fiyatı düşecek hiç birşey yok aksine herşey pahalanır. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle dolar düşse bile fiyatlar artıyor. Sebebi aslında dolar da değil vergi bu yüzden Türkiye'de fiyatların ekstra bir durum olmadığı sürece mümkün değil.
CS Relboron dedi: Bu zamanda böyle düşüncemi kaldı hocam ? Fiyatı düşecek hiç birşey yok aksine herşey pahalanır. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle dolar düşse bile fiyatlar artıyor. Sebebi aslında dolar da değil vergi bu yüzden Türkiye'de fiyatların ekstra bir durum olmadığı sürece mümkün değil.